USA bolåneräntor gjorde condusive

De amerikanska bolåneräntor görs leder det faktum att bolån är en viktig kategori av verksamhet i finans i USA. I USA, är inteckning säkrar processen av låntagaren kallas originering. Detta engagerar låntagaren i handlingen för inlämnande av en ansökan brev och referenser korrelerad till deras ekonomiska rekord och viktigare bevis på deras kreditvärdighet till sponsorn.

Om sponsorn är missnöjd med de referenser som presenteras av låntagaren, kan ytterligare referenser och villkor tvingas, och i finansiell term experterna kallar dem krav. Även kvalificerade för sådana förhållanden kan vara ett stort krångel för kunden, är det en skyldighet för de långivande finansinstituten att säkerställa den information som lämnats är korrekta och uppfyller särskilda riktlinjer. Detta gör det möjligt för långivare att ha en rimlig garanti för att låntagaren återbetalningsförmåga är utmärkt, men det befriar inte behovet av att förhandla om dessa villkor via en tredje part som en mäklare på låntagarna räkning.

Men i dag i USA, många banker erbjuder nu lån där låntagaren har mandat att lämna minskad finansiell information. Vad är mer, dessa typer av lån finns i något upphöjda amerikanska bolåneräntor och finns även att endast de låntagare med obestridligt kreditvärdighet. Ibland är en tredje part inblandad, som en inteckning mäklare. Denna person tar låntagarens uppgifter och apprises ett antal långivare, välja bara de som kunde möta behoven hos konsumenten.

I USA har flera program eller ännu bättre statligt understödda enheter, sätta upp av den federala regeringen för att främja hypotekslån, struktur och övertala infödingarna att fokusera på bostad istället för att betala huset hyror. Dessa program exempel regeringen National Mortgage Association, Federal National Mortgage Association och Corporation. Dessa program fungerar genom att handla en stor mängd bostadslån från banker och sedan sälja dem till ett svagt lägre räntor till investerare. I USA kallas de MBS (Mortgage Backed Securities).

Detta tillåter bankerna att snabbt låna återigen pengar till andra låntagare i form av bolån och därmed hamna skapa fler bolån än bankerna kunde med det belopp som de har på insättning. Som en konsekvens detta gör det möjligt för allmänheten att utnyttja dessa lån att köpa in hem, tvingande mål för den federala regeringen backas genom att inrätta dessa program. Lån är ofta säljs på den öppna marknaden till större investerare från den ursprungliga inteckning företaget. Många av de riktlinjer som de följer är lämpade att tillgodose investerare med de bästa amerikanska bolåneräntor någonsin. Vissa, korrespondent bolagets långivare, handla alla eller de flesta av sina slutna lån till dessa investerare, acceptera vissa risker för att utfärda dem.

De amerikanska bolåneräntor bestäms i respektive obligationsmarknaden funktion och därmed om låg eller hög ibland är inte helt under kontroll av långivaren eller låntagare. Långivaren mestadels debiterar sina priser beroende på dessa marknadskrafter och vissa hur han måste se värdepapperisering speciellt när marknadsförhållandena är riskabelt.

Låntagare med bättre kredit, lån statliga och perfekta profiler, håller denna värdepapperisering amerikanska bolåneräntor rimligt låg, som de pooler av medel som används för att skapa nya lån kan återupplivas snabbare. Detta säkerställs av avancerad teknik och därmed möjliggör snabbare utflöde av kapital från investerare till låntagare utan några stela affärsprocesser som tidigare.