us regeringen fortsätter att hjälpa människor som drabbats hårt av olyckor

Ingenting suger mer än att få sparkas ut ur ditt eget hem eftersom du inte har kunnat betala dina lån. Men vad värre är att du kastas ut precis efter att du spenderat tid, pengar och ansträngning återuppbygga det efter att ha blivit förstört av en storm.

Det är som att träffas av en dubbel whammy. Först förstör en ny katastrof ditt hem och du har inget annat val än att spendera några allvarliga kontanter, även om det tömmer ut dina fickor, eftersom du har inget annat val än att bygga om ditt hem. Sedan minns du plötsligt att du måste betala för lån på bara några dagar, och du har inga pengar kvar!

Vad ska du göra? Detta är kanske vad de flesta stormoffer går igenom. Bördan att återuppbygga skydd efter en fruktansvärd storm kan ta en vägtull på familjer ekonomiskt. Värre kan de som inte kan betala sina bolån inför hemma avskärmning.

På grund av den senaste tidens katastrofer som drabbade landet, är en massa människor som lider för att de inte har några hem till följd av antingen stormar eller avskärmning.

Den amerikanska regeringen nu vidtar åtgärder för att se till att det tar hand om de människor som drabbats hårt av stormarna. Genom den amerikanska bostäder och stadsutveckling (HUD), har det införts bestämmelser bostadsbidrag för dem som bor i de drabbade områdena. Bland dessa är:

• Utestängning lättnad för boende i vissa områden i Indiana, Iowa och Wisconsin, där de beviljas en 90-dagars moratorium från utmätningar. Detta för att ge dem mer tid att komma tillbaka på fötter efter katastrofer.
• Internal Revenue Service har gett ut en förlängning för betalningar av kvartalsvisa beräknade skattebetalningar. Detta omfattar tio stater: Arkansas, Colorado, Georgia, Indiana, Iowa, Maine, Mississippi, Missouri, Oklahoma, och Wisconsin.
• Federala medel gjordes också tillgängliga för omfördelning för katastrofhjälp, som i hög grad kommer att bidra till finansieringen rehabilitering, en process som kan kosta en hel del beroende på omfattningen av stormskadorna.
• FHA försäkring för att människor som planerar att bygga eller köpa ett annat hem.
• Tillsammans med staten, kommer den lokala regeringen att backa lån som ska användas för att återuppbygga hus och reparera offentlig infrastruktur.

Det är en lättnad att veta att regeringen erkänner behovet av att bistå stormoffer så mycket som möjligt. På något sätt lindrar smärtan av att ha gått igenom en fruktansvärd pärs att naturen dragit över oss. Det gör oss känna sig säkra nog att veta att staten är till för att utvidga sin hjälp när nationen behöver det.

Genom dessa insatser kommer fler amerikaner har färre problem med att hålla sina hem.