upptäcka vilken typ av hem avskärmning hjälp du behöver

Eftersom varje situation är annorlunda, behöver du en annan typ av hem avskärmning hjälp än någon annan inför avskärmning. Det är viktigt att verkligen förstå din situation och för att vara säker på att du söker upp rätt typ av hjälp innan du går ut letar efter det. Så hur vet du vilken typ av hjälp du behöver?

Har din långivare gjort något olagligt eller är lånet dokument som du undertecknade när lånet ursprungligen ogiltig? Om så, är din bästa insats skulle vara att ta hjälp av en advokat som specialiserat sig på avskärmning. De kommer att veta hur man ska bekämpa den juridiska striden som du ska ha med din inteckning företag.

Är din långivare vägrar att arbeta med dig och du har en hel del andra skulder? Om så är fallet, ta din situation till en konkurs advokat för att få hjälp hem avskärmning. De kan berätta för dig om du uppfyller kraven för konkurs eller inte. Om du ansöka om ett kapitel 13 konkurs, tvingar din inteckning företaget att arbeta fram en realistisk avbetalningsplan med dig. Det kan också hjälpa dig med att få realistiska avbetalningsplaner med dina andra fordringsägare.

Är din ekonomiska bakslag tillfällig? Om så är fallet, kan du ha möjlighet att arbeta fram en fördragsamhet med din inteckning företag. Detta innebär att dina lån betalningar tillfälligt kan avbrytas medan du arbetar ut dina ekonomiska problem. Du måste bevisa att din inteckning företag att situationen är tillfällig och du kommer att behöva aktivt försöker hitta ett sätt att lösa dina problem.