upptäcka vem kan hjälpa till med avskärmning

Att veta vem som kan hjälpa till med avskärmning kan vara en knepig affär. Det finns en hel del råd där ute, en hel del bedragare och en hel del resurser för avskärmning. Hur vet du vem du ska lita på och hur vet du vem du ska vända dig till för din situation?

Låt mig börja med massor av råd om att det handlar om avskärmning. Du hittar mängder av det på internet. Ta allt med en nypa salt. Ja, inklusive mitt råd. Om inte någon har pratat med dig, gör de inte riktigt förstår din situation och kan inte berätta vad det bästa tillvägagångssättet är för dig.

Finns det en hel del information där ute? Ja, och dra nytta av det som finns där ute så att du åtminstone förstå grunderna. Men lita inte på den för att göra ditt beslut om vad du behöver göra.

De bedragare kommer så snart din avskärmning blir en offentlig handling. De kommer att erbjuda hjälp men kommer antingen kräva en upfront avgift för att göra det eller kommer de att be dig att göra en check ut till dem i stället för inteckning företaget för affären att de “förhandlade” för dig. Om du får telefonsamtal eller saker i mail från någon som hävdar att de kan lösa dina avskärmning problem för dig, är din bästa insats för att bara ignorera dem.

Såvitt verklig hjälp med avskärmning går, är din bästa insats skulle vara att hitta någon som vet avskärmning som du kan förklara din situation. Detta skulle kunna vara en advokat, en HUD kurator, eller en statlig eller lokal hotline som du kan ringa. Det finns inget substitut för personlig rådgivning och biträde för din specifika situation.