upptäcka värdet av slug inteckning forskning.

Du hör folk gnäll om kostnaderna för konsumentprodukter dessa dagar. Den socialistiska-elev-worker-snåljåp anser kapitalismen är i sig onda. Någon är ute för att skruva honom. Sanningen är “ja”, är någon att skruva dig, och kommer, men bara om du låter dem. De är inte skyldiga att ge dig det bästa, och du är inte skyldig att ta den första affären som de erbjuder. Låt inte din girighet för en inteckning åsidosätta sunt förnuft. Om ett erbjudande verkar för bra för att vara sant, är det förmodligen.

Börja med banker och välkända kreditföretag. När du börjar att forska, är det bäst att börja med din nuvarande bank, eller med stora kreditföretag. Dessa har fasta rykte. Du kan inte få den bästa kursen med en stor bank, men säkerheten kan vara värt det.

Om du är i Storbritannien, se om företaget är medlem i finansbranschen Standards Association (FISA) och registrerats enligt Data Protection Act (DPA).

En inteckning är ett avtal mellan en låntagare och en långivare. Bestäm först vilken typ du letar efter: fast ränta, rörlig ränta, capped, buy-to-let, dåliga krediter, själv-certifiering, och fortsätt därifrån. Detta kommer att minska din forskning tid.

Det finns ingen anledning att tillämpa hela butiken. Prova en från en high street bank, en high street byggnad samhälle, en kredit union, ett oberoende lån företag och en Internet-baserad en. Tricket är att sålla bort de höga räntor och avgifter i ena änden, och fackets verksamhet gården vid andra. Det senare kommer inte att ge två sugrör om du hamnar i ekonomiska svårigheter. Om din ansökan till en bra ‘un blir avvisade, undandrar sig och gå vidare till nästa bästa alternativet.

Se till att du tänker på din budget. Oavsett hur billig din affär kan vara, betala bort det så snabbt du kan för att undvika ränta hopar sig.

Det är dock viktigt att inte överanstränga dig. Spara en del av din vanliga månadsinkomst som täckning för olyckor och plötsliga räkningar.

För att ge dig sina bästa inteckning citat, mellanhanden du ansöka om att kommer att behöva minst din:

– Namn;
– Adress (med postnummer);
– Tiden på den adressen;
– Belopp du vill låna;
– Sysselsättning (hur lång tid i ditt nuvarande jobb);
– Om du har ett bankkonto (och hur länge du har haft det).

Du kanske måste vänja sig vid tanken på att få kalla samtal från andra långivare för veckor eller månader efteråt. Försök att stoppa detta genom att berätta den ursprungliga mäklaren “Snälla inte sälja eller skicka mina personuppgifter vidare till andra företag. Tack.”

Oberoende inteckning informationen är svårt att komma med. Alla är ute efter att göra några quid, särskilt när det gäller finansiella produkter. Det är ett stort företag, massor av pengar att göras från behövande människor.

Många webbplatser som tycks vara oberoende binds in med etablerade långivare. De kan inte ge opartisk information. Om det är en finansiell produkt, är chansen flesta webbplatser som kommit upp i sökmotorernas första och andra sidor är bundet till en av de större stora utlåning företag.