upptäcka den bästa inteckning i Vancouver

Ekonomin i Kanada har visat tecken på måttlig återhämtning tillsammans med möjligheten att ackumulera priserna på fastigheter. För dem som vill köpa ett hem i Vancouver, Kanada, kan detta vara rätt tillfälle att veta mer om ett hem inteckning i Vancouver. Utan tvekan, skulle någon som inte kan köpa ett hus för kontant betalning börja söka efter det bästa inteckning alternativet.

Den senaste hem inteckning i Vancouver krav måste ha minst 650 poäng upp kredit. En sökande ska ha minst tre rader fungerande handel, vilket innebär tre konton fungerande kreditmarknad för de två föregående åren för att bestämma dig ekonomisk förvaltning. En sökande som kan styrka goda kredit värderingar mer än dessa tre aktiva konton är mycket kvalificerad för A bolåneräntor. Detta kommer att göra det möjligt för sökanden att få de bästa alternativet Priser från långivaren.

När inteckning mäklare börjar proceduren för medhjälp att kvalificera sig för lån i ett hem inteckning i Vancouver, är det nödvändigt att fylla i formuläret tillsammans med den senaste statusen för den finansiella situationen och de egenskaper och skulder. Detta är ett av de viktigaste kraven för ett lån inteckning som ska utvärderas av långivaren.

För att kunna få ett lån inteckning, handpenning är också viktigt. Detta är faktiskt en minimal mängd som krävs för att slutföra transaktionen. Detta måste vara omkring 5% handpenning. Till exempel, om värdet av ett hem i Vancouver är cirka $ 200.000, ska handpenningen vara $ 10.000 till att bli berättigad till lånet. Denna del av förordningen inte är skapad av inteckning verksamhet ännu krävs för att utnyttja Kanada Mortgage och Housing Corporation som en garanti att inte misslyckas med billån. Nästan alla långivare som erbjuder ett hem inteckning i Vancouver be om lån standard försäkring ifall den sökande inte kan betala 20% handpenning.

Bortsett från handpenningen, är det också nödvändigt att betala den sista värdet associerat med inteckning. Detta kan sträcka sig från 1,5% till 2% av hela värdet på huset. Naturligtvis kommer en bra inteckning mäklare diskutera alla dessa frågor till den sökande när man köper ett hem i Kanada.