undvika utmätningar genom att prata med rätt personer vid rätt tidpunkt

Nyckeln för att undvika utmätningar talar till rätt folk på rätt tid. Som en illustration, det finns rådgivare som hjälper dig med processen. Vid något tillfälle, måste du prata med banken. Det finns dessutom statliga och federala källor du kan komma att undvika utmätningar.

Till att börja med, skulle du troligen att behöva börja med att prata med en utmätningar kurator. Nu, när du behöver för att hålla sig borta från utmätningar, är tiden det väsentliga, så sätt inte in frågor off överväger du möjligen kan ringa vägledaren “i morgon.” Gör det nu!

Det finns ett urval av olika rådgivare avskärmning undvikande. Några av dessa tar ut en avgift – vilket kan vara ganska rejäl. Men det finns också avskärmning rådgivare som får betalt i form av icke-vinstdrivande organisationer eller av regeringen.

Håll borta från utmätningar rådgivning leverantörer erbjuds utan pris genom ideella bostadsföretag rådgivning som arbetar i partnerskap med den federala regeringen. Dessa verksamheter finansieras delvis av Institutionen för bostads-och urbanforskning förbättring och av en icke-vinstdrivande organisation som kallas NeighborWorks? Amerika.

Men, förr eller senare, kommer du också att prata med banken. Än en gång, måste du göra det förr något än senare.

Om din inteckning frågor är tillfälliga, det finns ett urval av lösningar som din långivare kan hjälpa dig med. Som en illustration, för att undvika utmätningar, kommer de brukar göra en “Tålamod”, som är en minskning eller inställelse avgift för ett begränsat intervall för att tillåta dig att komma ikapp.

Om du har en brist, men behöver komma ikapp och har pengar att göra det i en klumpsumma, kommer långivaren återinföra ofta din inteckning under de föråldrade fraser

Om din situation är långa loppet, har du ens några alternativ. Till exempel, kan inteckning ändringar ta många sorter som hjälper dig att hålla sig borta från utmätningar. Som en illustration, kan den finansiella institutionen lägga de missade medel till baksidan aspekten av lånet. De kommer att ändra räntan tillsammans med att förändra en justerbar till en fast ränta lån. De kommer också utöka de olika åren i din inteckning göra din månadskostnad lägre.

Olika alternativ för att titta på när du försöker att undvika utmätningar förkroppsliga sälja huset. Om i fall du har eget kapital i eller är med på din egendom, skulle ni möjligen kunna sälja huset omedelbart, förutsatt att du kan hitta en familj eller investerare som vill det.

Om du är “på fel sätt upp” på hemmet, överväga lösningar som liknar ett slags försäljning eller handling i stället för avskärmning. Var och en av dessa situationer har du vända hem över till antingen en investerare eller banken och strosa iväg. Även detta kommer att negativt påverka din kredit värdering, received’t det vara nästan lika ohälsosamt som att ha en utmätningar i din post. När du driva en i varje av dessa program, se till att du får skriftligen att det finansiella institutet är att acceptera affären som tillfredsställelse i sin helhet för den skuld för att de inte träffar dig för en brist dom senare.

Det finns ett antal sätt att hålla sig borta från utmätningar. Men, är det viktigaste för att få den information du behöver och sedan agera på det korrekt bort.