undvika utmätning genom refinansiering ditt hem

De flesta människor tror att ett bra sätt att undvika utestängning är att börja om ….. refinansiera inteckning och bara börja om.

Problemet är att de flesta människor inte kan refinansiera.

Stoppa avskärmning är mycket svårt. Tyvärr kommer du stöter på alla typer av inteckning mäklare och långivare där ute som kommer att berätta vad du vill höra och slösa din tid. Tid är något som du inte har råd att slösa när du försöker att undvika utestängning. Du har bara ca 4-8 månader efter att ha missat din första inteckning betalning tills du förlorar ditt hus. Den avskärmning processen varierar från staten och långivaren.

Inteckning mäklare och långivare har alltid preyed på människor i trubbel. Det finns inget sätt de kan få dig refinansieras men de berätta att de kan hjälpa till att stoppa avskärmning. Varför skulle de göra det? De får inte betalt om du inte stänger så varför skulle de ta din ansökan och hålla dig från att titta på andra alternativ? Inteckning mäklare är tränade att bara sätta i verksamheten ….. får så många ansökningar som de kan. Vissa företag har även säljmöten för att genomdriva få ansökningar, även om de inte stängs. Det skulle förvåna dig men inteckning företag lever efter regeln “kasta allt mot väggen och se vad pinnar”. Du är i en mycket skrämmande situation och du behandlas som alla andra. Du var aldrig att “fastna” i första hand, men nu en månad eller två har gått och du är ännu längre bak på avbetalning.

Vissa inteckning mäklare eller långivare gör pengar på dig genom att ta en avgift på framsidan. De vet för ett faktum ingen kan refinansiera din inteckning köpa de berätta för en avgift på framsidan kommer de att börja arbeta på ditt lån. Ganska trevligt affärsmodell tycker du inte? De berättar allt du vill höra när du försöker att undvika utestängning. De samlar in en avgift för att du tror dem och de går vidare till nästa intet ont anande person. Inte en minut kommer att spenderas på dig när de får dina pengar.

Vem kan refinansiera för att undvika utestängning?

Du behöver kapital i ditt hem. Beroende på hur långt du är i processen, behöver du minst 10% till 25% eget kapital i din bostad. Ju längre du är i avskärmning processen, desto mer kapital du behöver. Om du är mer än 2 betalningar bakom och du inte har minst 25% eget kapital, är det nästan omöjligt att refinansiera. Se till att när du beräknar det egna kapitalet du faktor i alla förseningsavgifter och juristtjänster.

På tal om hur långt gången du är i avskärmningen processen, som gör en enorm skillnad när refinansiering. När du är mer än 90 dagar sen på din inteckning, förändras allt. Hastigheten kommer att dramatiskt förändras om du ens kan refinansiera alls efter den punkten. Det är därför det är så viktigt att välja rätt inteckning mäklare eller långivare eftersom om de inte har erfarenhet av dessa typer av lån, kan de ta för lång tid och du kommer att passera en punkt utan återvändo.

Vissa privata part långivare kanske kan refinansiera dig att undvika utestängning. Dessa är oftast kända som hårda pengar långivare. De bestämmer om de ska låna ut pengarna personligen. Det finns inga underwriting riktlinjer. Det är ett fall till fall. Dessa kan vara mycket dyrt. Hastigheten och avgifter kommer troligen att bli så högt att du inte kommer att ha råd med det.

Det tar upp en viktig punkt. Även om du kan refinansiera, är vad din nya betalning kommer att bli? Om du har problem med att göra betalningen nu, är betalningen garanterat mer eftersom du försöker att undvika utestängning genom refinansiering. Varje lån du får kommer att bli dyrt.

Om du inte har eget kapital i din bostad inte ens överväga refinansiering ditt hem för att undvika utestängning. Jag hoppas att denna artikel har hjälpt dig och du har lärt dig något om att stoppa avskärmning. Om något jag hoppas att ni har insett att mycket få människor kan hjälpa till att stoppa avskärmning. Du kommer att sluta slösa bort värdefull tid och pengar att ta reda på ingen kan hjälpa dig.

lycka till!