undvika utestängning

När du köper vårt hem vi har mycket drömmar. Du tycker om att dekorera det, om att skydda den och känner enorm stolthet i att äga den. Men om du har att förlora våra hem till utestängning, kommer det att vara mycket nedslående. Men många gånger är det så händer det att du inte har råd att betala tillbaka lånet du har på ditt hem något mer. Detta är när din långivare förvärvar rätten att utestänga ditt hem och ta det i besittning.

Utestängning är den rättsakt att få äganderätt över ditt hus med din långivare när du inte kan betala tillbaka lånet belopp du har på ditt hem. Vad är alarmerande är att antalet avskärmning växer snabbt. Utestängning är ett allvarligt hot att du har alla möjligheter att slåss. Men du måste ha viljan att undvika utestängning.

Det första du ska göra för att undvika utestängning skulle vara att förhindra att ett meddelande om uppsägning som långivare brukar filen om du inte kan betala tillbaka lånebeloppet. I det ögonblick du inser att du har problem med ditt lån, kontakta din långivare. Inte skygga eller ignorera meddelanden från dina långivare. Fråga din långivare att ändra ditt lån. Långivare är inte till förmån för utmätningar. De skulle hellre rädda deras intresse. Detta innebär att de kan erbjuda någon form av lån modifiering lösningar för dig som:

• Erbjud dig mer tid att betala tillbaka ditt lån: Din långivare kan vilja vänta på dig att betala tillbaka lånebeloppet innan han kan vidta rättsliga åtgärder mot dig. Detta är handlingen av överseende där du får möjlighet att arbeta något och betala tillbaka lånet och undvika utestängning.
• Avstå en betalning: Om du kommer till en överenskommelse med din långivare, kan han avstå från en betalning eller två för att undvika utestängning om du kan övertyga honom att resten av betalningen ska betalas i tid och regelbundet. Denna typ av avtal sker mycket sällan.
• Satsa på en längre betalningsperiod: Om du kan sträcka period av ditt lån betalning, kan du behöva betala en mer pengar än vad du faktiskt är skyldig, men de delbetalningar kan bli lägre och prisvärd.
• Ändra betalningsvillkor: Din långivare kan frysa räntan på ditt lån innan den ökar om det är en justerbar lån. Din långivare kan också ändra ränta till ett belopp som kommer att vara överkomliga av dig.
• refinansiera: Om du möter långivarens riktlinjer och har tillräckligt eget kapital, kan du ges möjlighet att öka ditt lån balans. Denna bestämmelse är gjord så att du kan inkludera återbetalningarna och betala tillbaka lånet och undvika utestängning.
• Satsa på ett separat lån: Det finns en process för partiell fordran där vissa lån som erbjuds av regeringen för låntagare som uppfyller vissa kriterier, för att ansöka om ett separat lån som du kan betala tillbaka de missade betalningar.