undvika utestängning med hjälp av hypotekslån modifiering

Hypotekslån modifiering är permanent förändring i en eller flera av begreppen i din inteckning de kan tillåta din inteckning ska återinföras. Det betyder aktuella långivaren kan tillåta termer av en husägare inteckning kan omvandlas. Den ränta, längden på lånet och även en minskning av princip är ändringar i villkoren som kan göras. Hela denna process kan göras utan att behöva kvalificera sig för att refinansiera lånet.

Ett hypotekslån modifiering kan stoppa dig från att förlora ditt hem, förbättra ditt kassaflöde och få dig på vägen till ekonomisk återhämtning. I vissa fall kan kostnaderna för hypotekslån modifiering integreras i det nya lånet.

Statistik har visat att ungefär en av 100 hus är i verkligheten genomgår på kort försäljning processen – ett antal som anses vara en 79% ökning av antalet bostäder som är föremål för blankning (avskärmning) i norra Kalifornien, som kontinuerligt visar att trenden av blankning bostäder stiger i landet. Naturligtvis ingår det avskärmad hem i norra Kalifornien, där de lokala bankerna har sina egna listor över avskärmad hem för blankning för allmänheten. Om du har planer på att bo i rum eller överväga att investera i att köpa eller sälja hus i området, så du kanske vill överväga dessa avskärmad hem i norra Kalifornien.

Under sådana omständigheter kan hypotekslån modifiering hjälpa dig att rädda ditt hem från avskärmning. Med hjälp hypotekslån modifiering, kommer du att kunna få ut av din nuvarande lån på bara 5-60 dagar, minska din inteckning betalning med 1/3 eller mer med en lägre ränta och en minskad lånebeloppet. Nu kan vem kvalificera sig för ett hypotekslån modifiering?
någon:
• Vems inteckning är avskärmning eller nära det
• Med en justerbar sats inteckning
• Med en fast ränta inteckning som är 2% över nuvarande 30 eller 40 år fasta marknadsräntor
• Vem har varit sent på sina lån från ett år
• Vem är närvarande sent eller blir sen denna månad.

Så ett hypotekslån modifiering att övervinna Nor Cal Blankning kan vara praktiskt val om du uppfyller det kriterium som anges ovan.