undvika lån modifiering bedrägerier – tips för att undvika problem

Lån modifiering bedrägerier poppar upp överallt, och alla husägare överväger att använda ett företag lån ändring att hjälpa till med deras modifiering behöver vara medveten om att inte alla företag där ute är legitima.

Det finns så många lån modifiering bedrägerier där ute att FBI har börjat vidta åtgärder för att stänga dessa bedragare innan de rip off någon annan.

Om begreppet ett lån modifiering bluff verkar lite konstigt för dig, skulle du inte bli förvånad om du visste att de flesta husägare känner på samma sätt. Men att inte veta om dem eller ta en “Det kommer inte att hända mig” attityd är vad har kostat tusentals människor över hela landet sina surt förvärvade pengar redan.

Första frågan: vad är lån modifiering bedrägerier? I huvudsak är det när en modifiering företag erbjuder sina tjänster för att hjälpa till att få din ansökan godkänd, men päls en up-front avgift.

Efter den avgift de lovar att arbeta på ditt fall, och i de flesta fall försvinner de efter detta. Men ibland de inte försvinner, en del av dem ger dig följa upp samtal för att berätta den “status” i din ansökan, eller att begära mer pengar för att flytta programmet tillsammans.

Det är aldrig bra resultat, och det finns mycket du kan göra för att skydda dig förutom att inte ta itu med dem alls.

Den största kontrollampa tecken är upfront avgift, som legitima företag som hjälper till med lån ändringar brukar inte be om en avgift förrän efter samrådet. Men ett annat tecken är om de kontaktar dig först, i motsats till dig som söker dem. Allt med posten, värvning, eller även telefonsamtal från företag du aldrig behandlas är innan dåliga nyheter.

Om du funderar på att använda ett företag lån modifiering för att hjälpa dig med din ansökan, kontrollera med Better Business Bureau innan att komma i kontakt med dem. Du kan också söka på nätet för att hitta erfarenheter från andra husägare som har behandlat detta bolag eller andra att hitta ett företag som inte kommer att lämna dig i sticket.

Om allt verkar bra förutom det faktum att de ber om en upfront avgift, de är inte ett företag du vill arbeta med.

Det är förståeligt om du vill ha hjälp med din modifiering ansökan, som långivare är mycket svårt att förhandla med, men vara medvetna om risken för bedrägerier lån modifiering där ute som vill hitta dig.