undvika inteckning bedrägeri

Inteckning bedrägeri växer mer och mer populärt .. Bedragare riktar ofta husägare kämpar för att uppfylla sina åtaganden bolån eller dör för att sälja sina hem. Det finns hjälp att tillgå när man står inför ekonomiska problem eller avskärmning, se bara till att du har att göra med en ansedd anläggning innan engagera sig. För att skydda ditt hem och kapital och undvika att falla offer för vilseledande system, inse och förstå de signaler av inteckning bedrägeri.

Vet hur man anmäler bedrägeri till federala och statliga myndigheter så att de kan bidra till att förhindra bedragare från jagar oskyldiga framtida och nuvarande husägare. Börja med att studera motiven bakom inteckning bedrägerier. De är i stort kategoriseras i en av två kategorier: Bedrägeri på egendom eller bostäder bedrägeri för vinst Bedrägeri för bostäder, i stort som händer när en låntagare vill köpa en bit av egendom som de inser att de inte bör köpa. Låntagarna är ofta hjälpta av oärliga proffsen inteckning industrin som lämnar eller uppmuntra inlämnandet av oärliga uppgifter om låntagarna arbete historia, inkomster eller tillgångar för att kvalificera sig för inteckning loan.Borrowers ofta lockas att engagera sig i denna typ av bedrägeri genom en stark önskan om homeownership och intrycket att ingen kommer att kontrollera uppgifterna.

Ändå banker upptäcka bedrägerier för fastighetsägare system genom grundligt reexamining och validera dokument och hålla flitiga register. Det är ett federalt brott att ljuga i samband med låneansökan och dessa individer kan vara i riskzonen för kriminell prosecution.Fraud för förmånsbestämda bedrägerier ofta inkluderar en grupp av individer som bluff en potentiell bostad eller långivare. Till exempel, en svekfull inteckning mäklare kan samarbeta med ett lån processor för att skapa en falsk kredit profil, och med ett hem värderingsman för att öka fastighetens värde.

Dessutom, “halm låntagare,” som felaktigt representerar sig själva, kan frestas att delta genom hoppet om statskassan. Bedrägeri vinstsyfte system är också attraktiva för kriminella företag frestas av möjligheten för bredare vinster, färre faror än de som vanligtvis förknippas med våldsbrott, och minskad straff eller fängelse time.If du står inför ekonomiska svårigheter som gör det svårt att betala dina lån lån, eller om du får en känsla av att du skulle kunna falla offer för ett olagligt system, är den optimala lösningen för att prata med din långivare eller en ansedd rådgivare.

Glöm inte, att vara skeptisk till personer som garanterar att rädda dig från ekonomiska svårigheter eller eventuell utestängning.