undvika hem avskärmning – sizzling tips som fungerar med alla långivare

Först av allt, är levnadskostnaderna går upp. Mening, som vid den här tiden förra året, var mat långt under vad de är nu. Så, tog folk dessa priser i beräkningen när budgetering precis hur mycket avvaras inkomst de hade lämnat efter allt var betalt. Med en sund budget på plats, vem skulle någonsin att oroa sig en rejäl avbetalning, än mindre en kamp för att undvika hem avskärmning?

Men medan levnadskostnaderna var långsamt stigande, förblev inkomstnivåer densamma. Samma summa pengar som kommer in, och mer och mer gå ut. Tyvärr har folk inte förutse levnadskostnader stiger lika snabbt som de gjorde, och så de gick på jakt efter hem som passar in i deras ursprungliga budget sortiment.

Några köpte hem som fortfarande kvar dem en ekonomisk marginal, lite andrum, bara i fallet. Medan andra splurged ser det som en långsiktig investering och köpte bara korn under eller ens över vad de kunde för närvarande råd.

Bankerna såg detta som en möjlighet att göra massor av pengar på lång sikt, genom att låna dessa bostadsköpare de pengar som de behövde för att täcka det som de inte hade råd. De skulle halsen på astronomiska räntor, eller justerbara priser som skulle blåsa som tiden gick.

Så, ett hus som började kostar $ 450.000 efter att du beräknat den ränta du skulle betala banken i slutet av lånet, gjorde att priset nästan dubbelt.

Eftersom levnadskostnaderna steg, de människor som en gång kunde korn råd att göra de betalningar de gör, omedelbart föll bakom. Medan de som gjorde alright, plötsligt fann sig fastspänd. Båda parter är nu desperat kämpar med att undvika hem avskärmning.

Med hur marknaden går, kan det tyckas oundvikligt, men det finns sätt att göra detta. Bankerna vet detta, och har gjort allt som står i deras makt för att hålla dessa taktiker tyst. Att veta att om alla lyckas undvika hem avskärmning, kommer de inte att betalas de höga räntor som de skickligt har inklämt i lån som de har tillhandahållit.

Det finns gratis tjänster och resurser tillgängliga för att hjälpa dig att lära dig de tekniker som behövs för att undvika hem avskärmning för upp till 2 hela år. Även efter att du har serveras med en avskärmning meddelande, du fortfarande kan rädda ditt hem från avskärmning om du vet vad du ska göra och hur man gör det.

Låt mig bara ge dig några tips som fungerat bra för mig att undvika hem avskärmning:

• aldrig undgå din långivare, vilket kommer att utlösa en automatisk arkivering. Men samtidigt måste man vara mycket försiktig när du pratar med din bank, för om de inser att du inkomsten är inte tillräckligt för att ha råd ännu lägre avbetalning, kommer de att påskynda avskärmning processen.

• Du ska aldrig skriva ditt hus titel till någon alls, det spelar ingen roll den söta affären de erbjuder, för det mesta är bluffar. Var medveten om bedragare som vill dra nytta av din situation.

• aldrig gå med på något avtal som föreslår att du går bort ur ditt hem.

• Watch erbjuder som blankning och erbjudanden som. I denna miljö är det aldrig kommer att fungera. De flesta husägare är upp och ner i sina lån, så blankning är det inte ett rimligt alternativ. Du kommer att hamna ur ditt hem för gott.

• Om du får en avskärmning meddelande, inte ignorera det, men inte begära en domstol dag, tills du vet vad som kommer att hända i den muntliga förhandlingen.

• Om du har lite pengar sparade, kanske tillräckligt för att göra en inteckning betalning, men inte intäkter för att fortsätta att betala månad till månad, inte använda pengarna för att betala dina lån, det finns bättre sak du kan göra på denna punkt, att undvika hem avskärmning för en månad inte kommer att hålla dig i ditt hem för länge.

• Du behöver ha viss kunskap om hur processen fungerar för att stoppa bankerna från att vinna, och hålla långivarna från att sätta dig ur ditt hem.

• Var riktigt försiktig när man hanterar rådgivning organ. Ingen roll vad de säger, är de företag, och är för pengar, inte att hjälpa dig.

Undvika hem avskärmning är inte omöjligt. Med lite tid och ansträngning, och användning av den stora mängd information som finns tillgänglig för dig, kan det göras. Om du fortfarande bor i ditt hem, är det inte för sent att rädda din familj hemifrån, och kanske deras ekonomiska framtid.