undvika hem återbördande – lär de relaterade lagar

Det enda sättet att stoppa hem återtagande är att kontakta dina fordringsägare innan processen av utmätning börjar. I vissa stater är kreditgivaren skyldig att juridiskt meddela dig om en förestående återtagande.

Stoppa ett återtagande innebär att kunna betala en bra summa klumpsumma på det utestående saldot. De grundläggande alternativ även betala av lånet totalt, schemaläggning en återbetalning för de missade betalningar etc. I de flesta sådana “kort försäljning” scenario, måste du lägga lite mer pengar på det utestående saldot att betala tillbaka lånet i sin helhet.

För att ta ett annat lån för att stoppa hus återtagande ofta gör en bra känsla bara om du har möjlighet att betala av både den ursprungliga och det andra lånet. Utmätning har en negativ prägel på din kredit värderingar. Därför är det viktigt att i situationer som dessa, du blir aktiv i att förhindra utmätning från att hända.

Konsultera en kredit rådgivare, advokat eller en ekonomisk expert för att planera nästa tillvägagångssättet. Det finns lagar om återtagande som du behöver vara medveten om. I verkligheten har varje stat sina egna specifika lagar om utmätning och de är inte samma för alla objekt. Repossessing ett hus är inte samma sak som återtagande av en bil som inte har betalt för. Vanligtvis de flesta stater ger längre frist för dyra objekt som fastigheter etc.

Kontraktet som du registrerade med din säljare angående återtagande villkor, betalningsplan, avgifter etc betraktas som juridiska frågor kring ett återtagande förfarande. Det är viktigt för dig att veta att ett återtagande företag inte kan ta tillbaka alla objekt. Om de gör det, har du rätt till ersättning för skador på dina objekt.

Om du står inför återbördande av egendom, bör du konsultera en licensierad advokat för att få dig medveten om de juridiska trassel. Det är viktigt att du använder rätt typ av information om återtagande som gäller för ditt tillstånd. Om du har felaktig information än det kan kosta dig mer pengar i framtiden.