undvika avskärmning genom lån modifiering

När ekonomin skiftar dagligen, rasar ner i halsen-break hastighet en dag, skjuta upp något nästa, är det normalt för villaägare att känna ökad stress. Inte bara är det många kostnader förknippade med att äga ett hem, men det finns de månatliga amorteringar för att ta hänsyn till. Många individer och par arbetar två, tre, eller fler jobb bara för att gå ihop. Det finns räkningar att betala, reparation för att läckande röret för att ta hand om, och kostnaden för att ha sovrum eller kök omlackerad. Ovanpå allt detta, vävstolar spöke inteckning räkningar i ständigt närheten. Liksom den ökända groda i potten för långsamt värma vatten, kan det vara svårt att se räkningarna samlas. I dessa situationer ingen var tänker skuld, ingen talar om lån, konsolidering, refinansiering eller lån modifiering. Med tiden blir det dock tydligt att det finns bara inte tillräckligt med pengar för att gå runt, och du och din familj är i verklig fara. Vattnet har blivit för varmt att hantera.

När saker och ting var mindre ömtåliga i den amerikanska ekonomin, var det lättare att tänka på här och nu och sätta tanken på framtida betalningar och eventuell skuld på sparlåga. Som så ofta är fallet, när saker var bra, de var mycket, mycket bra. Men när de blir dåliga. Få husägare kunde ha förutsett drastiska nedgången i ekonomin skulle ta, och ännu färre kunde ha förutspått exakt hur det skulle påverka dem. Miljontals amerikaner lockades i dessa goda tider, till att köpa hem med justerbar bolåneräntor. Långivare, ivriga att ta på sig fler och fler kunder, förblindade av girighet, inrättat bolån hastigt och med liten hänsyn till den långsiktiga ekonomiska välbefinnande familjer. Nu är du, husägare, betala priset.

Vad många familjer inte förvänta sig är att deras drömhus skulle vara just det som skulle föra dem ekonomiskt i slutändan. När du är drömhus är inom räckhåll, varför lån modifiering vara det första som kommer till mig? Inteckningar utarbetats i början av ett köp skulle ha verkat som en bra affär på den tiden, men den dolda verkligheten av en ränteuppgång och giriga långivare bara inte var synliga för lekmän. Och varför skulle det ha varit? Det är människans natur att vilja se det bästa i människor och i situationer som verkar initialt för att vara till nytta för dig och din familj. Den sorgliga sanningen är att för många familjer, som dold verklighet, att skuld och girighet som lurade i skuggorna, nu kommer tillbaka för att plåga dem.

Men historien behöver inte sluta illa. Medan många familjer kämpar för att fly från den kokande kastrull med vatten innan det är för sent, ibland inte gör det innan avskärmning och konkurs övervinna dem, behöver det inte vara ödet för dig och din. Genom att prata med jurister som känner till alla detaljer i lån modifiering, kan du rädda ditt hem från att avskärmas på, rädda din familj från att gå djupare i skuld, och spara din kredit. Du kan även hitta dig själv betala mindre än du betalade i början för ditt hem inteckning. Vänta inte för vattnet att bli varmt. Prata med de yrkesverksamma om lån modifiering idag, och vila lätt i den drömmen hem i morgon.