undvika att bli ett offer för giriga bolåneinstitut

Giriga långivare är en person som tar nytta av husägare och deras inteckningar. Giriga långivare ut extrema avgifter för sina tjänster eller force hem ägare att köpa produkter eller tjänster som de inte behöver. Du kan spara själv problem och förargelse tillsammans med tusentals dollar genom att undvika att bli drabbad av giriga kreditgivning. Här finns instruktioner som hjälper dig fläck en girig bolåneinstitutet.

Extreme inteckning originering avgifter och platser är ett tecken på giriga kreditgivning. Långivare försöka & dölja dessa avgifter genom att finansiera dem som en del av inteckning. Inga stängning kostnad lån är ett exempel på denna typ av bedrägeri. Finans långivare avleda dig med det faktum att du inte måste ge avgifter vid stängning, långivaren sedan markerar upp räntan eller häftklammer avgifter på inteckning huvudman.

Ärlig finans långivare tar vanligtvis omkring 1% av inteckning belopp för dessa avgifter. Giriga långivare ut så mycket som 6% eller mer. Detta är anledningen till att du har att betalar tusentals dammar över löptiden för ditt lån.

Överdriven handpenning straff är en ytterligare tecken på giriga kreditgivning. De flesta lån idag inte betalt handpenning straff. Många dåliga krediter lån långivare lägger förskottsbetalning böter för sina låneavtal. Ett antal av dessa påföljder motsvarande 6 månaders räntebetalningar. Dessa avgifter gör betydande intäkter för skyddade bolåneinstitut när husägaren refinansierar lån.

Lån mäklare mutor är en annan avgift du måste vara försiktig med. Långivare kommer ofta ge poäng du ger till mäklaren som en bonus. Vissa återförsäljare hänvisar lån till en högre ränta för att få en provision från långivaren. Dessa onödiga avgifter som muta till en osann inteckning mäklare kan kosta hundratals dammar.

Alla långivare som kräver en husägare att köpa tjänster eller produkter försäkringsprodukter till exempel livförsäkringar att kvalificera sig för påföljd är skyldig till giriga kreditgivning. Detta innefattar att kräva husägare att komma överens att gräla skiljeförfarande. Enas att rannsakas begränsar husägare lagliga rättigheter och gynnar långivaren. Undvik alla lån långivare som kräver tvist dömande eller kräva dig att köpa ytterligare tjänster att vara berättigade.

Genom att humanisera dig att identifiera tryck försäljning taktik och underprissättning utlåning du kan försvara dig själv från att bli ett lidande. Det är sanningsenliga bolåneinstitut, men du behöver studera varningssignaler för att undvika att ta inteckning hjälp från oärliga långivare.