uk inteckningar köpa innan det är för sent

Har säger “engelsmannen hem är hans borg” kommit till ett slut? Eftersom dagarna av Maggie Thatcher, har den brittiska allmänheten blir långsamt hushållen och vid den senaste folkräkningen, levde så mycket som 65% av människor i deras egna hem. Men har denna trend börjat vända?

Som brittiska huspriserna har eskalerat utom räckhåll för första gången köpare många människor har varit tvungna att tillgripa flytta in hyresbostäder för att få tak över huvudet. Med genomsnittliga brittiska bolån nu är £ 197,000 Storbritannien Huset är nu en oerhört dyr handelsvara och drömmen om att äga ditt hem ser dystrare ut för första gången köpare.

Att hitta rätt brittiska inteckningar när man köper ett hem är ett mycket viktigt ekonomiskt beslut i livet, eftersom det är mer ofta än inte den största utgiftsposten i människors liv! Folk kommer ofta söka stormarknader hyllorna efter fynd välja produkter till förmån för en 1p eller 2p sparande per objekt och det är inget fel med det, jag gör det hela tiden!

Våra föräldrar lär oss att vara sparsam med pengar i vår upp föra och vi ibland blir djur av vana i hela vårt liv. Genom generationer har inflationen sett priserna ökar tio gånger och vem skulle ha trott år sedan att priset på en limpa skulle röra £ 1 siffra.

Detsamma kan sägas om brittiska egendom, eftersom bostadsmarknaden har exploderat och den genomsnittliga kostnaden för att köpa ett hem närmar sig 200.000 £ figuren och det är innan vi anpassa vår valuta och ränta till euron. Södra Irland har sett en massiv explosion i fastighetspriserna i inlägget åren av anslutningen till euron, och det är nu en mycket dyr plats att köpa fastigheten.

I jämförelse med Eire den brittiska fastighetsmarknaden är fortfarande billigt och jag fruktar att tänka vad som kommer att hända med fastighetspriserna när Storbritannien så småningom ansluter sig till euron och räntor reduceras till 3,5%. Kommer vi att se den genomsnittliga brittiska inteckning på £ 250,000 siffra? Jag tror det!

uk inteckningar
Sanningen är att huspriserna har överträffat inkomster och som ett resultat, har överkomliga blivit ett stort, stort problem. Allt är inte förlorat, så vad finns det för alternativ och hur du kan bli den brittiska husägare?

Låt oss titta på några alternativ som kan övervägas från okonventionella brittiska bolån listan nedan,

* Självcertifiering bolån
* Delat ägande
* Moderbolaget garantiprogram
* Köpa med vänner
* Delade eget system

självcertifiering uk inteckningar:
Begreppet self-certifiering infördes över tio år sedan för att hjälpa egenföretagare själv att certifiera sina inkomster. Idag är detta samma koncept finns för enmansföretagare, de anställda, handelsbolag och ett aktiebolag.

Självcertifiering inteckningar har gränser:
De flesta långivare kommer bara tillåter dig att bevisa din inkomst på detta sätt om du vill låna upp till 75% lån till värde, så du kommer att behöva lägga ner en stor insättning. Dock kan vissa långivare tillåta egenföretagare och anställda att låna upp till 95% på en självcertifieringsbasis, utan behov av konton, en revisor brev eller en check på lönen.

delat ägande uk inteckningar:
Om du inte kan köpa en fastighet direkt på den öppna marknaden, sedan delat ägande är den idealiska lösningen för dig. Delat ägande är en del köp, en del rent system, vilket gör att köparna att köpa ett hem i etapper. Köpare kan köpa en initial andel mellan 25% och 75% av värdet på fastigheten och betala en subventionerad hyra på återstående värdet på fastigheten.

Delat ägande fastigheter kan tillhandahållas av bostadsrättsföreningar, stiftelser bostadsbolag och kommuner. Dessa organisationer försöker vara så flexibla som möjligt med hänsyn till den initiala köpt aktien, men det kan vara så mycket som 50% av marknadsvärdet på några av deras utveckling.

En serviceavgift normalt betalas för att täcka kostnaderna för kommunala underhåll. De serviceavgifter betalas kan förbli densamma oavsett procentandel du äger i ditt hem och fortsätter att betalas bör du köpa ditt hem direkt där så är möjligt. Du måste ha tillräckliga besparingar för att täcka de initiala kostnaderna för bostad: advokatarvoden och stämpelskatt till exempel. Du kommer att behöva för att kunna klara kostnaderna för hyra, lån, serviceavgifter och andra tillhörande utgifter.

Som din inkomst ökar, kan du köpa ytterligare aktier i ditt hem tills du kan äga 100% av värdet och inte längre dela ägandet med bostadsrättsföreningen eller tillit. Ju större andel du äger, desto lägre procentsats som du betalar hyran. Men om du inte vill köpa fler aktier i fastigheten, behöver du inte.

Självklart, ju mer du äger, desto mindre betalar du i hyra. Och, om du kan köpa ditt hem direkt i framtiden, då ingen hyran ska betalas.

Har hittat den fastighet eller delat ägande hus av dina drömmar en bra helhet på marknaden inteckning mäklare sedan ska användas för att hitta de bästa och billigaste brittiska bolånemarknaden.

Noggranna sökningar kan avslöja 100% delat ägande brittiska inteckningar som inte kräver en insättning, även om du har en negativ kredit historia eller 95% själv inteckningar certifiering. Mer information om program förälder garanti, köpa med vänner och delade system equity kan också diskuteras ytterligare.