typer av vanliga bostadslån – Colorado Springs, CO

Besitter ett hem är en gemensam dröm för varje person i Colorado Springs. Ett hem förutom att vara en stark finansiell tillgång, ger en känsla av frihet också. Men alla dessa frihet, drömmar och ekonomiska fördelar kommer med en kostnad. För de flesta människor den största delen av denna kostnad är i inteckning. De olika bolåneinstitut erbjuder olika typer av bostadslån, var och en med olika villkor. Denna artikel ger en grundläggande kunskap om vilka typer av konventionella lån, för att hjälpa en person att välja den inteckning som passar hans betalningsförmåga bäst.
En långivare i Colorado Springs (Co) erbjuder bostadslån hålla fastigheten som säkerhet tills återbetalningen av lånet. Om låntagaren inte kan betala tillbaka lånet, kan hans hem tas bort av långivaren. Vissa typer av vanliga bostadslån är följande-
* Fast ränta inteckning: I denna typ räntan förblir fast under hela lånet och inte varierar med marknaden index fluktuationer. Det är mindre riskabelt och mer stabil. Termen av inteckning kan vara 15 eller 30 år. Räntan är högre om inteckning sikt är lägre och vice versa.
* Justerbar ränta inteckning (ARM): I denna typ låntagaren har en fast ränta under en inledande period. Efter att de varierar, beroende på marknaden index. Den inledande bestämd period kan variera från några månader till 5 eller 7 år. Denna typ är perfekt för korta termer bara.
* Balloon lån: Det är en kortsiktig inteckning som erbjuder fast ränta lån och tillåter en person att göra små betalningar under en inledande period. Efter denna period låntagaren har att betala av återstoden med en klumpsumma (“ballong”) betalning.
* Home eget bolån: Detta tillåter låntagaren att dra pengar från det egna kapitalet i hemmet eller en fastighet. Denna inteckning kan antingen vara fast eller inställbar en.
Förutom de som nämns ovan, det finns många andra vanliga bostadslån som hybrid inteckning, jumbo inteckning, bro inteckning, och så vidare. Man måste hålla i minnet att tillsammans med handpenningen, han också måste betala extra avgifter mot uppkomst, bedömning, stängning, äganderättsöverföring, och så vidare.
Är du intresserad av bostadslån? Colorado Springs (Co) är en plats där du kan utnyttja möjligheten att erhålla lån från ett välrenommerade företag som integritet Mortgage & Financial Inc. För att veta mer om deras erbjudanden besöka dem på www.integritymtg.com. De är ett välrenommerat företag som betjänar bosatt i Colorado Springs i många år. Kontakta dem nu för att köpa ditt drömhus.