typer av inteckningar

Eftersom krattor inteckning industrin i vinst efter miljarder dollar ur sina stora investeringar, det betyder bara att denna bransch har så mycket att erbjuda för att tillgodose de finansiella behoven för varje kvalificerad person för att ta in en inteckning.

Innan få en inteckning, bättre först förstå att det finns två kategorier som måste beaktas innan du tittar in i en lämplig inteckning för dig. Dessa är bara ränta och amortering. För intresse endast inteckningar, har du bara att täcka för det intresse medan du måste betala din faktiska återbetalningen av ditt lån självständigt. Som om återbetalning, har din månatliga betalning av lånet motsvarande intresse.

De olika typer av bolån är:

Rörlig ränta inteckningar – dessa inteckningar beror på fluktuationer i räntor på en basränta. När räntorna ökar, de rörliga räntor ökar därefter. Inteckningar knuten på rörliga räntor är oftast riskabelt eftersom du inte vet var räntan kommer att gå, antingen uppåt eller nedåt.

Fast ränta inteckningar – detta arrangemang fungerar bäst för människor att hålla noga koll med deras budget varje månaden. En nackdel är dock att när räntan börjar släppa, kan du inte dra nytta av denna nedgången sedan den kurs du betalar är redan fastställd.

Rabatterade Mortgage Deals – Rabatterade priser eller subprime räntor erbjuds lägre än standard rörlig ränta. Men rabatterade priser endast ges för en viss period innan de går tillbaka till de föreskrivna normala rörlig ränta.

100% inteckningar – Ingen insättning krävs från alla låntagare. Det är bäst för dem som inte har råd att ge förskottsbetalningar. På nedsidan, kan denna typ av inteckning bli mycket dyrt och kan hogtie dig under en lång tid i dina betalningsåtaganden. Detta kommer också att kräva dig att teckna en ersättning policy.

Capped Inteckningar – Dessa typer är neutral när det gäller risk eftersom det bara finns ett tak eller en övre gräns för hur långt räntan kommer att gå på som din betalning kommer att knuten. Eftersom dessa verkar vara mer perfekt jämfört med andra typer av bolån, deras konkurrenskraftiga priser är fortfarande begränsad.

Bad Credit inteckningar – inteckningar kan nu göras tillgängliga för dem som har dåliga krediter poster.

Köp låta inteckningar – genom att få “köpa låta” egenskaper, detta ökar någons nettoförmögenhet på ett snabbt sätt. För dem som kanske vill att deras fastigheter ska släppa ut för att öka investeringar, köpa låta inteckningar kommer att tillåta det.

Andra inteckning typer – Andra typer självcertifiering bolån för att kompensera inteckningar som kan vara ditt alternativ om de gemensamma inteckningar är inte lämplig för dig.