tror du att du får den bästa citat bolåneräntan

Medan handla online för online inteckning citat kan spara tid och bekvämlighet, men det kommer inte nödvändigtvis att få dig de bästa erbjudanden som finns. Vad du sparar beror till stor del på hur du förhandla med långivare för online inteckning citat. Precis som med alla förhandlingar, får du övertaget när du vet mer om hur branschen fungerar.

En av de viktigaste försiktighetsåtgärderna på när vi letar efter online inteckning citat är att se till att de mäklare du hanterar representerar flera olika lån institut och därför kan erbjuda dig ett bra utbud av alternativ. Akta dig för mäklare som enbart långivare agenter i förklädnad. Om en mäklare representerar endast en bank eller långivare, det finns en stor sannolikhet att du inte kommer att erbjudas online inteckning citat som passar bäst för dina behov.

Vid utformningen konsumentskyddslagstiftningen för online inteckning citat och ökad bekvämlighet, har stater hamnade slutligen upp med en negativ inverkan på konkurrensen, bortsett från att göra online inteckning kostnaderna högre än nödvändigt.

Förklara Kostnaderna flesta stater kräver inte online inteckning företag att ha en tegel och murbruk närvaro. Men ungefär en tredjedel av alla stater gör detta till ett obligatoriskt krav. På grund av detta, är de kostnader öka. Lagar av detta slag har hindrat inteckning mäklare från att vara enbart på nätet och erbjuda betydligt lägre priser.
Det är främst den befintliga tegel och murbruk mäklare inteckning som är skulden för lagarna i ett försök att minimera konkurrensen. Lagarna har också lett till en multi-state licenssystem beror på vilka nationella inteckning företag med närvaro i alla stater får en orättvis nätet fördel gentemot konkurrenterna. Dessa företag dont måste sätta in pengar på kostsam infrastruktur förutom att njuta lägre transaktionskostnader och kan därför erbjuda lägre priser för konsumenterna.