tre viktiga saker att tänka på när få ett billån

Samtidigt funderar på att köpa ett nytt hem eller när man försöker att tidvattnet över din omedelbara ekonomiska problem, kommer du tänka på att få ett billån. En inteckning, som ett lån kommer med en fast eller en rörlig ränta. Du gör nya eller ägda hem säkerhet för att förvärva en inteckning. Du kan få upp till 80% av värdet på huset, som värderats av en advokat som lånebeloppet. Om du planerar att få mer än 80% av värdet som lån, måste du köpa PMI försäkring och göra ytterligare månatliga betalningar som premie. Det finns sätt att tidvattnet över denna situation, kommer en 80/20 hypotekslån vara ditt svar, är att du får två inteckning för 80% och 20% eget kapital i huset.

Oavsett vara din plan, överväga ett par viktiga saker innan du hoppar in i att köpa finansiering billån.

Det första är naturligtvis räntan. Räntan är rörlig baserad på olika faktorer. Vissa faktorer, som kredit värdering är under din kontroll. Att minska överskott, beror ersättningen att utlåningen officer eller lån mäklare tar, på din förhandlingsteknik och viljan hos långivaren eller mäklaren att minska sina ersättningar. Det är viktigt att den månatliga betalningen är bekvämt överkomliga av dig. Det sista du vill se är ditt hem fäst med långivaren för uteblivna betalningar. Många anser räntesats som den enda stora sak om lån eller billån, medan utsikt flera andra faktorer som kostar dig stora dollar.

Kontrollera din kredit information är ett viktigt steg. Innan du ansöker om ett billån, vara disciplinerad för att be din kredit värdering från de tre kreditupplysningsföretag – Equifax, TransUnion och Experian – och kolla om det finns några fel där. Grundligt kontrollera stavning, uppgifter om anställning, personnummer, etc. Mer än 50% av alla kreditupplysningar har fel i det – varför dämpa dina chanser att få en låg räntekostnadsindexet hem på grund av misstag som gjorts av andra människor? En annan sak om kredit rapport är att din kredit värdering sjunker lite med en utlåning byrå kontrollera din kredit värdering. Vidta åtgärder för att förhindra dussintals långivare kontrollera din kredit värdering när du shoppa runt.

Fråga om förskottsbetalning böter innan de ansöker om ett billån. Leta efter bolån som kommer med noll eller åtminstone väldigt låga avgifter återbetalning. Detta kommer att spara stora summor pengar medan du överväga refinansiering ditt lån i framtiden.

Copyright © 2006 Joel Teo. Alla rättigheter förbehållna. (Du kan publicera artikeln i sin helhet med följande författarens information med levande länkar bara.)