tre viktiga punkter att komma ihåg när man köper ett hem

Sätt att eliminera misstag

Innan du skriver in i en fastighet kontrakt, se till att du tar dig tid upfront att kontrollera allt och anstränga sig för att få goda råd. När försäljningen är klar är det för sent att rätta till eventuella misstag. Kontrollera noga i början av en transaktion kan spara mycket smärta på vägen.

Första felet: Inte lyssna på expertråd

Nya bostadsköpare har ofta en tendens att försöka göra saker på egen hand. Med all information på internet är det lätt att hitta information och som ofta gör att människor känner att de vet mer än de egentligen gör. Alltför många bostadsköpare prova och köpa med ut med en fastighetsmäklare, och ofta försöka spara pengar genom att inte anställa en advokat. Dessa kan vara kortsiktigt och dyrt misstag. En fastighetsmäklare? s tjänsten betalas av säljaren, och en bra agent kommer att hjälpa dig att hitta ett hem som inte bara uppfyller dina nuvarande behov, och kommer att kunna hjälpa dig att se saker du kanske annars ignorera. Advokater är verkligen en billig form av försäkring. I de flesta transaktioner inget större går fel. Men om det finns ett problem, är advokat där för att skydda dina intressen och de kommer att spara pengar i det långa loppet.

andra fel: ändra din ekonomiska situation innan du stänger

När du är lånelöfte för en inteckning, är vi basera godkännandet på din nuvarande finansiella ställning. Ett misstag jag se på en regelbunden basis är med bostadsköpare som går igenom lånet godkännande, och sedan köpa en ny bil eller ta n annan stor utbetalning innan de köper sitt nya hem. Detta kan vara ett stort misstag eftersom vi tittar på din totala skuldkvoten, och om du tar upp nya lån, innebär att du kanske inte ha råd med bostäder betalning. Denna icke? t menar du? t köpa en ny bil, men se till att du pratar med dig bolån officer först. De kan se hur det nya betalningssystemet kommer att påverka din inteckning kvalifikation, och om det är vettigt för dig att köpa. Du också ned för att köra en budget så att du vet att du bekvämt kan råd med alla dina paymens.

Tredje Fel: Plocka fel hem för dina behov

Att köpa ett hem är en känslomässig upplevelse. Jag vet att de hus jag har köpt, visste vi att det var rätt så snart vi promenerade genom dörren. Men ibland hemmet som känslomässigt samtal till dig, eller hur? t rätt hem alls. Om du någonsin har varit i en modell hem i en ny konstruktion gemenskap,? Dig har förmodligen blivit förvånad över hur bra hem såg. Men om du tittat på liknande bostäder i samma indelning, är verkligheten oftast mycket annorlunda. Du kan ändra utseendet på ett hem och få det att se större ut än den är med hjälp av speglar och lagra bort saker som du normalt skulle leva med. Innan du startar shopping för ett hem, göra en prioriteringslista över alla de funktioner du vill ha i ett hem. Detta bör innehålla plats (det är nära till jobbet, och shopping?) Storlek och bekvämligheter. Fastighetsköpet är en känslomässig hiss, men balansera dina känslor genom att se till att hemmet passar dina verkliga behov och önskemål.

En liknande misstag är att köpa mer än du egentligen har råd med. Se till att du budget vad som är överkomligt för dig innan du börjar titta på hus. Det kan finnas betalningar du gör regelbundet som don? t figur i din inteckning examen. Om du vill behålla din livsstil, don? t köpa över ett hem.