tre gyllene regler för att välja rätt förvaltningsfastigheter

Investerarna Club avvisar 90% av de egenskaper som vi forskning. Nedan är de viktigaste sakerna vi letar efter.

plats

Den viktigaste faktorn att beakta när man väljer en fastighet är vilken plats kommer att ha den största potentialen för kapitaltillväxt? Vi letar efter platser där det finns en ökande befolkning och platserna kommer att förbli populär i framtiden. Om vi ??får denna rätt, är du nästan garanterad långsiktig tillväxt. Vi undviker områden som idag blomstrar och baserat på en enda bransch eller som kan ha en begränsad framtid. Orsaken till den aktuella efterfrågan kan snabbt försvinna.

Det handlar om tillgång och efterfrågan samt områden som upplever konsekventa och starka befolkningstillväxt är särskilt lockande och brukar överträffa den allmänna marknaden. Vissa förorter hålla mer investeringar löfte än andra.

Egenskaper nära till innerstaden är i allmänhet mycket önskvärt, display stark kapitaltillväxt på lång sikt och har genomgående presterat bättre än marknaden.

Nyligen har dessa egenskaper blivit ännu mer attraktiva ur en investering synvinkel efter ökande bränslekostnader och otillräcklig infrastruktur (inklusive kollektivtrafiken), typisk för marginella områden i större städer.

Industriella områden nära centrum av våra större städer är bästa läge för ombyggnad till bostäder eller blandad användning områden. Eftersom restiden och bränslekostnader ökar, är populariteten av dessa områden garanteras. Värdet av innerstaden mark fortsätter att öka och uppmuntrar industrin att flytta och ge plats för
inner-stadsbor.

Fastighetsinvesteringar forskare favör fastighet i innerstadsområden, eftersom det garanterar god infrastruktur såsom butiker, kollektivtrafik, skolor, barnomsorg, läkare och sjukhus. Sådana områden innebär också massor av jobb och människor föredrar bekvämligheten av att leva nära till jobbet.

Fastighetsinvesteringar forskare riktar fastigheter med en “wow-faktor” såsom närheten till staden, parker, golfbanor och vatten. Att vara nära en strand, är floden eller sjön mycket önskvärt.

Direkt vid vattnet och strandnära fastigheter som ligger nära bekvämligheter kommer sannolikt att överträffa den allmänna marknaden. Waterfront och strandnära fastigheter har oftast haft högre tillväxt och därmed bättre totala avkastningen.

Design och byggkvalitet

Hur väl fastigheten är byggd, och ännu viktigare hur bra den är utformad, kan tyckas enkla begrepp men fastigheter med otillräcklig uppmärksamhet på interna designen underperform sin potential.

Dåligt utformade egendom kan ha en betydande inverkan på hur din investering kommer att prestera i framtiden-det måste stå sig genom tiderna och fortfarande populärt i många år framöver. Undersök i detalj planritningen av fastigheten, se till att utrymmen är funktionella och passar för långvarig användning i bostäder.

Var uppmärksam på rum storlekar, naturligt ljus, ventilation, bildförhållande, tillgång till badrum och uteplats områden, rotationsriktning norr, lagring etc. Notera placeringen av fastigheten i förhållande till andra delar av en multi-enhet utveckling som poolen, gym, trafikområden, bin höljen etc. Kvalitet fixturer och ytbehandlingar är också viktigt.

Vi behöver inte längre så många stora hus som vi en gång krävs. Mindre och mer kompakt egenskaper tillåter fler människor att leva närmare våra stadskärnor och andra önskvärda platser.

Lägenheter och radhus ta hänsyn till förändrade demografi, livsstil och storlekar hushåll och därmed göra stora investeringar.

Design och byggkvalitet på din investering egendom är kritisk. Fastighetsinvesteringar forskare granskar alltid design och byggkvalitet av fastigheter, välja för vår lagerlista endast de med de högsta standarderna.

Attraktivitet för hyresgäster

Läge, design och kvalitet faktorer ökar sannolikheten för att attrahera och behålla kvaliteten hyresgäster. En fastighet som har väl utformade och väl byggda kommer alltid att överträffa en sämre kvalitet fastighet i samma område. Hyrorna blir högre och hyresgäster kommer att stanna längre. Detta ger större total avkastning på investeringen.

Egenskaper nära stora infrastruktur såsom CBD, ett universitet eller sjukhus och platser inom en kort promenad till stranden har också stor överklagande. Gemenskapens faciliteter såsom pooler, grillplatser och gym är attraktiva för hyresgästerna. Livsstil anläggningar uppmuntrar hyresgäster att stanna längre
perioder.

Brist på tillgänglig mark i eftertraktade lägen betyder priserna är mycket mer sannolikt att stiga än att falla, även i en lågkonjunktur eller tuffa tider.