tre goda argument för hem refinansiering

Om du har diskuterat om huruvida hem refinansiering är rätt val för dig, är det bästa sättet att avgöra genom att utforska några av de bästa skälen tillgängliga. Nedan finns några av dessa skäl.

Anledning # 1 – Spara pengar

Förmodligen den bästa anledningen för hem refinansiering är att spara pengar, men det finns flera sätt att åstadkomma detta på ett effektivt sätt. Först, kan du få helt enkelt ett nytt lån som har en lägre ränta och som översätter till lägre månatliga betalningar. Detta kan vara ett bra val om du tog ett lån när räntorna var högre eller när din kredit värdering var lägre.

Ett annat sätt att spara pengar är genom att förlänga livslängden på ditt lån. Om du för närvarande har en 15 år inteckning, kan du klippa din månatliga betalningar drastiskt genom att göra ditt hem refinansiering med en 20 eller 30 års lån. Naturligtvis kommer du att betala mer i ränta under lånets löptid, men om du behöver de lägre utbetalningar i dag, är detta ett bra alternativ.

Anledning # 2 – Åtkomst Equity

En annan populär för hem refinansiering är att få tillgång till kapital i ditt hem. Eget kapital är skillnaden mellan vad som betalas på hemmet och dess värde. Till exempel, om ditt hem har utvärderats på $ 250.000 och du har en enastående inteckning för $ 175.000 på hemmaplan, då ditt eget kapital är $ 75.000. Genom att göra hem refinansiering, kan du knacka ibland in i det egna kapitalet för att betala räkningar, betala för ditt barns college, eller göra stora hem renoveringar som kan öka värdet på ditt hem.

I grund och botten, kommer du att ta ut ett större lån, men om du har spelat dina kort rätt, då de månatliga utbetalningarna borde vara mer rimligt än att ta ut finansiering för att täcka de övriga kostnader separat.

Anledning # 3 – konsolidera skuld

Många människor väljer att göra någon typ av hem refinansiering när de har en hel del överskott, hög ränta skuld de behöver för att komma ut från under. Generellt räntorna för bostadslån är mycket mindre än för personliga lån och kreditkort skuld. Om du vill sänka dina totala kostnader och förbättra din kredit värdering snabbt, ta ut detta lån och använda det egna kapitalet i ditt hem för att betala av en del av dessa räkningar är ett klokt val.

Om du väljer det här alternativet, måste du se till att du inte kommer att göra kardinal misstaget att köra upp alla denna skuld igen. Det lämnar dig vanligtvis med en högre månatliga inteckning betalning, liksom flera av dessa räkningar. Plus, om du har lyckats förbättra din kredit bilden, kan du komma ännu mera poäng som kan fördjupa dina bekymmer. Återigen, detta är inte en bra idé.

andra skäl

Förutom de skäl som anges ovan, gör människor refinansiering hem för en mängd olika skäl. Du måste bestämma om valet är rätt för din ekonomi innan du gör detta åtagande, dock.