tre fallgropar förknippade med hem kapital lån

Du är mer sannolikt att kvalificera sig för ett hem kapital lån än för ett traditionellt lån. Vid hem kapital lån, ger dig det kapital du har över ditt hem som säkerhet för det belopp du tar som inteckning. Det finns några viktiga saker att tänka på när du ansöker om en inteckning.

Undvik dessa tre fallgropar förknippade med hem kapital lån

Ett. Innehav kreditinformation från din mäklare eller långivare

Detta är det värsta misstaget du kan göra när du ansöker om en inteckning. Om din kredit rapport har svaga punkter, vara uppriktiga om det och berätta långivaren hur det hände. Du är mer sannolikt att hitta en långivare som är förståeligt om din situation och sannolikt att ta emot dig. Men om du gör en un-bevisbara påstående är chansen större att hela din kredit historia granskas och alla negativa markerade punkter. Om du är ärlig om din sjukdom och ge en solid grund för din dålig kredit värdering, kan du förhandla dig till en låg betalande hem kapital lån.

2. Uthyrning Dussintals utlåning företag kontrollera din kredit värdering

Din kredit värdering droppar med en långivande bolaget begär din kredit information från de tre kreditupplysningsföretag. Även om det är en bra idé att leta efter en bra affär, vara kritisk om att få ett citat billån från bolaget, baserat på kredit värdering du visa dem – inte att de kollar det för sig själva. Undvik ett företag en vägran att ge dig en offert enligt dina krav. Du kan jämföra olika lån och inteckning produkter för att få en god uppfattning om de aktuella kostnaderna.

Tre. Att göra affärer med skrupelfria affärsmän

Du kan hitta något antal bedrägerier billån, där offren, främst är äldre personer eller personer med mycket låga inkomster. De kommer att sälja dig inteckning produkter som helt enkelt inte har råd med dig. De använder också olika tryck tekniker för att köpa deras produkt. Det finns olika signaler som ska förvarna dig. De berättar generellt dig till platsen din inkomst är mycket högre än den faktiskt är, säger du att det är OK att köpa en inteckning med höga månatliga betalningar än du hade råd, och viktigast av allt försöker få din signatur på ofyllda formulär. De kommer också att avråda från att läsa villkoren du är att komma överens och underteckna.

Undvika ovanstående tre fallgropar förknippade med hem inteckning kan hjälpa dig att få billiga lån och bättre villkor.

Copyright © 2006 Joel Teo. Alla rättigheter förbehållna. (Du kan publicera artikeln i sin helhet med följande författarens information med levande länkar bara.)