tre enkla överväganden när söker en dålig kredit hem

När vi söker en dålig kredit hem, för att säkerställa din framgång du behöver för att hålla tre saker i åtanke: Beloppet på handpenningen du har. Det absoluta värdet av den egendom som du vill köpa. Och den ränta du är villig att betala. Genom att hålla dessa tre saker i åtanke, två bra saker att hända. Du kommer att ha lärt sig en ny färdighet home shopping som är egentligen ganska lätt att plocka upp. Och du kommer att kunna klappa dig själv på ryggen för att göra vad många anser en osannolikhet – köpa ett hem trots att ha usel kredit. Det kan vara osannolikt, men det är inte omöjligt.

övervägande en: handpenning

Den mest betydande sak som händer när man tar en stor handpenning till hemmet finansiering mötesbord är att långivare vet att du är mycket uppriktiga om att ta en dålig kredit hem. Långivare inte bara veta att du är intresserad av att köpa och hålla hemmet, de är också lättad över att deras företag inte har för att täcka kostnaderna för hela fastigheten, och att fastigheten blir deras egendom bör du standard av någon anledning.

En annan bra sak med att ha en bra handpenning är att långivaren förmodligen kommer, trots din dåliga krediter, ger dig en bättre ränta och lägre månatliga betalningar. I själva verket kan långivaren vara mycket villiga att prata med dig om räntor och villkor återbetalning på grund av din rejäl handpenning. Just nu, är en typisk handpenning på ett bostadslån cirka 10% av värdet på fastigheten. En handpenning för en dålig kredit bostadslån är typiskt ca 20% av värdet. Men, måste du göra en del efterforskningar först.

övervägande två: fastighetsvärde

Gör fastighetsmäklare berätta det verkliga värdet av den egendom som du tittar på? Misstänker du det angivna priset är för högt? Kanske ser du en del eftersom du tror att de undervärderar fastigheten. Få huset inspekteras och bedömas av en egen agent. Detta är något du bör göra ändå, men ditt dåliga krediter gör det extra viktigt. Och detta kommer att hjälpa din dåliga krediter långivare må bättre om att ge dig ett lån.

Du kan även be långivaren att föreslå en värderingsman, någon han eller hon litar på. När värderingsman ger dig sin kunskap om situationen, då kan du göra ett erbjudande till fastighetsmäklare eller husägaren. Nu kan du närma långivare med några fasta credentialed bevis när det gäller priset på huset, och ytterligare intrycket av din uppriktighet och omsorg om att få huset och ta ett lån.

övervägande tre: räntan

En mängd dåliga lån kredit hem långivare som erbjuder lån till människor med dålig kredit, och det finns en hel del av dem. Räntorna varierar också mellan långivarna. Variationer av bara en punkt eller två kan spara hundratals, kanske tusentals under hela löptiden för ditt lån. Du måste shoppa runt. Inte bara för de bästa räntorna och de bästa återbetalningstid, men också, som tidigare nämnts, att få en uppfattning om vilken typ av kontantbetalningar de olika långivare förväntar. De kan variera kraftigt också. Du kommer att vilja träffa eller gå över det belopp som varje normalt förväntar sig.

Att göra din dåliga krediter shoppa bostadslån, kommer din bästa insats vara att komma åt internet. Bara slå dålig kredit hem och du kommer omedelbart att se massor av långivare som kan vara villiga att låna ut huset pengar. Du kommer även hitta mäklare som kommer att ta dina uppgifter och faktiskt få fem eller sex bud för din dåliga krediter bostadslån. Du kan välja den bästa bland dem, ger det långivaren din rejäl handpenning, och röra sig i.