topplån tre steg för att spara pengar

En inteckning om en första inteckning för ett hem köp eller en andra inteckning för skuldkonsolidering-är en finansiell produkt på en konkurrensutsatt marknad. Det finns över 19.000 bolåneinstitut i USA, och det kan förekomma variationer mellan dem när det gäller avgifter, avgifter och villkor.

När shopping för en andra inteckning, här är tre steg som kan spara dig tusentals dollar under lånets löptid.

# 1. Jämför informationen – Hämta information från flera långivare. Topplån är tillgängliga från en mängd olika finansiella institutioner: kommersiella banker, bostadsinstitut och kreditinstitut. Eftersom priser och poäng kan ändras dagligen, kommer du vill kontrollera Internet eller din lokala tidning ofta när du handlar för ett topplån.

# 2. Förhandla fram det bästa – Har långivare skriva ner alla kostnader i samband med den andra inteckning, sedan fråga om han eller hon kommer att avstå från eller minska en eller flera av de avgifter, eller gå med på en lägre ränta för att säkra din verksamhet. Det finns ingen skada i att fråga. När du är nöjd med de villkor, be om en skriftlig “lock-in” från långivaren.

# 3. Vet dina rättigheter – Equal Credit Opportunity Act förbjuder långivare att diskriminera på grund av ras, hudfärg, religion, nationellt ursprung, kön, civilstånd, ålder, oavsett om hela eller en del av sökandens inkomster kommer från ett offentligt stödprogram, eller om Sökanden har i god tro utnyttjat en rättighet enligt Consumer Credit Protection Act.

Du kan läsa mer om detta topplån artikeln på Easy inteckningar Home Equity. Sajten erbjuder också en gratis, ingen risk bolån vid dagens mest konkurrenskraftiga priser.