topplån hur du reparerar din kredit

Credit idag, särskilt i moderna länder, är något som ofta tas ganska lätt. Detta är olyckligt, särskilt när det värsta händer, det är, att inte kunna betala för skulderna. Även om det i sig är redan dåligt, vad som är värre är att inte betala skulder resulterar i att få dåliga krediter, vilket hindrar personen från att låna välbehövliga kontanter om behov skulle uppstå. Ofta kommer folk försöka anlita ett företag kredit reparation att fixa saker, men detta leder till ännu mer pengar! Lyckligtvis allt dessa företag kan göra, folk kan liksom. Det är inte helt hopplös, i själva verket är det ens möjligt att refinannce hem topplån.

Först får kreditupplysningar. Tre, för att vara exakt. Det finns tre stora kreditupplysningsföretag i landet, och alla av dem erbjuder gratis kreditupplysningar varje år. Få dem alla för jämförelse, för att ta reda på om det finns några inkonsekvenser, avvikelser, eller misstag. Om det finns fel, ta del av var och en, och sedan skicka rapporten tillbaka till kreditupplysningsföretag företag för korrigering. En god andel av kreditupplysningar har faktiskt fel, och om din är en av dem, korrigera dessa misstag kommer ofta leda till en förbättring i kredit värdering.

Det är mycket sällsynt, men att dessa misstag kommer att vända och helt förbättra en persons kredit värdering. Så nästa steg är att lösa, så gott det går, eventuella förfallna konton. Obetalda konton kommer också att ha en negativ effekt på en persons kredit värdering, så att betala dem så bra som möjligt är en bra sak. Charge-offs bör vara det mest omedelbara, fokus nästa på att föra några maxade kreditkort under kreditgränsen. Detta kan göras genom att betala av vad du kan, eller genom att enas om ett avtal med kreditkortsföretag.

Dessa åtgärder bör vara tillräckligt för att få bollen i rullning för att äntligen börja förbättra finanserna av personen. Det finns många fler steg som kan göras, men dessa första par åtgärder kan lägga grunden för ytterligare förbättringar i framtiden.