topplån eller bostadslån eget kapital – Viktig information varje låntagare bör veta

Många människor som har dålig kredit befinner sig i situationer där de önskar att de kunde hitta ett lån med låg ränta och minimal risk. Du ser, även om du har gjort kredit misstag i det förflutna det betyder inte att du inte klarar av att reformera i framtiden, är allt du behöver en chans att göra det.

Det är goda nyheter om du redan äger ett hem, eftersom det är möjligt. Trots dåliga krediter, det finns alternativ för andra inteckning lån som kan göras genom att använda säkerheter i ditt hus som hävstång.

Vad är ett topplån?

Ett topplån är ett populärt val för många människor som befinner sig i en situation med dålig kredit och i behov av kontanter. Känd som ett lån, är topplån garanteras av säkerhet i ditt hem och därför har en lägre ränta.

Det finns dock en hake. I grunden är tanken här är att om du inte kan betala tillbaka lånet, kan banken eller privata långivare ta ditt hem. Den goda delen är att detta garanterar att du kommer att betala tillbaka lånet och förnekar din dåliga krediter, eftersom det finns ett stödsystem på plats för långivaren bör du standard på lånet.

Att få ett lån som detta kan vara en skrämmande förslag på grund av detta förbehåll, men om du tänka på följande punkter, kommer du att kunna säkert förvärva dåliga krediter topplån som du behöver utan att oroa dig.

Det finns en skillnad mellan en andra inteckning och hem linjer eget kapital på kredit Det finns en hel del termer i utlåningen världen, så att du kan bli förvirrad, så det är viktigt att ha dina fakta. Även termen topplån är utbytbar med hem kapital lån är ett hem kapital kredit ett annorlunda koncept helt och du måste vara försiktig när man diskuterar det här alternativet med en långivare.

I grund och botten är ett hem kapital linjer kredit erbjudas med rörlig ränta i stället för en fast ränta. Detta är mycket farliga rörliga räntor kan skjuta i höjden på dig. Topplån erbjuds med en fast ränta och det är det alternativ som du vill ha. Andra, att få krediter kan du regelbundet ta ut pengar (upp till ett visst belopp eller kredit) som liknar ett kreditkort. Ett topplån, men ges ut i ett, stor klumpsumma.

särskilda utmaningar att tänka

När forska topplån, hur mycket pengar du kan ta stor del beror på två faktorer: det aktuella marknadsvärdet av ditt hem och hur mycket du är skyldig på din nuvarande inteckning. Du kan aldrig låna mer än ditt hem marknadsvärde mellan de två lånen, även om många långivare som erbjuder rörliga LTV eller lån till värde alternativ som börjar på 80% av ditt hem marknadsvärde.

En annan fråga, kommer naturligtvis att vara din kredit värdering. Eftersom värdet av ditt hem kommer sannolikt att du kan få lånet, kommer räntan förmodligen fortfarande att vara högre än de som erbjuds till personer med god kredit poäng. Det är därför det är viktigt att jämföra flera långivares paket för att få det bästa erbjudandet.

det lönar sig att shoppa runt

Ett bra sätt att gå om att hitta andra inteckning du behöver till ett pris du har råd är att titta igenom flera online långivare och få offerter från 2-3 av dem. Du kan börja din sökning genom att ange villkoren dåliga krediter topplån lån eller långivare till en grundläggande Internet-sökning och sedan gå därifrån.