topplån bättre källa behövde kontanter

Ett topplån är ett lån tas ut i, Äúsecond läge, AU på en fastighet som redan har en inteckning. En andra inteckning kommer att ge dig en fast summa pengar återbetalas under ett bestämt antal år.

Få bättre ränta med ett topplån

Topplån komma med bättre ränta än andra typer av lån. Du kan välja antingen en fast eller en rörlig ränta. Om du väljer en fast ränta topplån och du bor i ditt hem under flera år, du, Äôll spara pengar under en justerbar ränta lån om räntorna går upp, vilket de brukar göra.

Lägre månatliga betalningar med ett topplån

Enligt ekonomiska experter, är skuldkonsolidering den näst mest populära orsaken husägare ta ut topplån. Skuldkonsolidering kan lämna dig med en enda månatlig betalning i stället för ett antal räkningar. Detta kan minska din månatliga utgifter och öka ditt kassaflöde.

Öka ditt hem, AOS värde med ett topplån

Åtkomst till eget kapital i ditt hem är ett sätt att betala för hem förbättringar. Men inte alla förbättringar är skapade lika. Den bästa avkastningen på investeringen för din dollar hem förbättring är:

– Remodeled rum – kök och badrum lägger mest värde.

– Second-story dessutom – så länge det passar ditt hem, AOS befintlig stil.

– Vardagsrummet tillägg eller källare finish – öka användbara kvadratmeter är en bra idé.

– Energieffektivitet – ny värme-eller kylsystem, nya fönster eller tilläggsisolering.

En ombyggnad tumregel föreslås av nationella Byggföretag, är AO Association att hålla det totala värdet av ditt hem för att inte mer än 15% över medianen försäljningspriser för bostäder i ditt område.

Få mer topplån information plus ett riskfritt lån citat på Simple-Mortgage-Refinancing.com. Det kostar dig inget att se om en andra inteckning skulle kunna vara ett bra ekonomiskt drag för dig.