top 5 tips på att spara pengar på dina lånekostnader

De flesta av oss är väl medvetna om hur dyrt ett hypotekslån kan vara i form av den ränta som du måste betala, och det kan verkligen löna sig att försöka vidta åtgärder för att minska det belopp som du måste betala i ränta på dina lån lån. Det finns ett antal saker som du kan göra som kan hjälpa till att minska den ränta som du betalar på ditt lån, och du kommer att hitta fem bästa tips på att spara på din inteckning ränta nedan.

Ett. Lägg ner så mycket som möjligt i form av en deposition. Många långivare kräver en högre insättning i dessa dagar på grund av den globala kreditkrisen, men även om du inte hittar en långivare som accepterar en mindre insättning kommer du fortfarande att kunna dra nytta av att lägga ner en så stor insättning som möjligt. Detta beror på att ju mindre lånet på mindre ränta du måste betala över löptiden, så en större insättning kan verkligen löna sig.

2. Betalar för mycket på dina återbetalningar möjligt. Genom att göra stora utbetalningar på din månatliga amorteringar när du har möjlighet att göra så att du kan hjälpa till att minska uttrycket av inteckning avsevärt, och du kan spara en mindre förmögenhet på det räntebelopp som du betalar.

Tre. Satsa på en kortare återbetalningstid. Ju längre tid på din inteckning desto mer kommer du att betala i ränta om du håller dig till detta begrepp. Om du väljer en kortare tid kan du spara en betydande summa i ränta jämfört med vad du skulle betala över en längre tid.

4. Jämför räntor på bolån. De räntor på bolån kan variera kraftigt mellan olika långivare och inteckning produkt till en annan, så se till att du leta och jämföra olika produkter för att hitta de mest konkurrenskraftiga räntor.

Fem. Undvik att lägga uppläggningsavgifter till din inteckning. Uppläggningsavgifter på bolån har gått upp under det senaste året, och de flesta bolåneinstitut gör att du kan lägga till denna avgift till bolån. Men om du gör det du kommer att debiteras en förmögenhet i ränta på uppläggningsavgift samt hypotekslån. Därför, om möjligt försöka betala denna avgift i förskott.