tips om inteckning, inteckning refinansiering, bostadslån, dåliga krediter

En dålig kredit inteckning refinansiering där ägaren avsikter att använda kontanter från hem kapital för att betala räkningar kallas skuldkonsolidering lån. Värdet på hemmet som refinansieras måste ha vuxit så att hemmets bedömas värt att motivera ett större lån. Den nya lånebeloppet måste vara tillräckligt hög för att ägaren kan täcka lånet avsluta kostnader och ändå ha tillräckligt kvar för att betala av skulden kreditkort.

Refinansiering en dålig kredit inteckning under dessa omständigheter kan vara en bra idé om följande två påståenden är sanna.

Ett. Det nya lånet kommer att bära en ränta två eller flera procentenheter lägre än det aktuella lånet.

2. Den husägare planerar att bo i huset i tre år eller mer.

Det är en gemensam ekonomisk scenario över hushållen i västvärlden. Flera skulder har börjat bygga upp: ett billån här, ett varuhus lån där, ett banklån här och flera kreditkort där. Även om alla kan ha verkade hanterbara på den optimistiska dag du tog ut dem, eller spenderas på dem, plötsligt inser du att du inte kan hålla jämna steg med de månatliga utbetalningarna. Du missar en betalning eller två, och plötsligt har du en dålig kredit rekord. Några fler missade betalningar och du börjar känna trycket, så börja tänka på refinansiering.

Ett. Först av allt måste du se till att det verkligen är nödvändigt. Du bör ta en lång hård titt på dina utestående skulder. Lista ut dem, totalt de inbetalade skattepengarna, totalt de månatliga utbetalningarna, och totalt beloppet i efterskott. Din billigaste och enklaste vägen ut är att sätta din nuvarande finansiella hus i ordning utan att ta till nya, och möjligen dyra, upplåning.

Fler tips om inteckning, inteckning refinansiering, bostadslån, Bad Credit etc. Besök oss till http://www.realestate.prosoftworld.net.