tips inteckning företag vill inte att du ska know_

Inteckning mäklare har en stor fördel när du ansöker om ett lån, är detta eftersom bolån är deras liv. De vet allt om inteckningar och så kan göra en massa pengar på grund av din brist på kunskap.

Mortgage mäklare vet allt om de grossistpriser räntor som du kommer att kvalificera sig för, och kan lägga på så mycket provision som de vill, bara för att tjäna lite extra pengar. Mortgage mäklare vill inte att du ska veta att det finns vissa tips för att undvika att betala fullt pris för den ränta som mäklaren ger dig först.

Här är ett par tips som bör kunna hjälpa dig att undvika att betala det fulla priset för din refinansiera lån.

Innan du tittar in refinansiering ditt lån, bör du först kontrollera din kreditvärdighet. Din kreditvärdighet är vad långivare kommer att titta på för att bedöma hur riskabelt du är.

Du bör begära kopior av din kredit rapport från alla kreditvärderingsinstitut, bör du noggrant studera alla dessa handlingar och försöka upptäcka eventuella fel. Det finns tre kreditupplysningsföretag företag som är ansvariga för att upprätthålla din kredit poster, eftersom det finns tre olika företag som hanterar kreditupplysningar, är det mycket lätt för dem att utvecklas fel.

Eventuella fel i din kredit rekord kommer att inverka negativt på din kredit värdering, och detta kommer att innebära att fel kommer att kosta dig mycket mer pengar i räntekostnader. Genom att befria sig själv från fel, bör du kunna få mycket bättre räntor, och så spara dig mycket mer pengar.

Det bästa sättet att förbättra din kredit värdering, är helt enkelt genom att betala alla dina räkningar i tid. Om du inte redan gör alla betalningar i tid, bör du börja göra dem i tid och sedan vänta minst sex månader innan du ansöker om ett nytt refinansiera lån.

Se till att du slutar använda ditt kreditkort så mycket som möjligt, genom att bibehålla så låga balanser som möjligt bör du kunna undvika att få dålig kredit. Också undvika att ta ut nya kreditkort eftersom dessa kan också påverka din kreditvärdighet.

Din inteckning företag vill inte att du ska veta om märket upp att de sätter på den ränta som du verkligen kunde få lån för. Du är faktiskt betalar för de tjänster av en inteckning mäklare två gånger, en gång på framsidan, och sedan varje månad för livet i balans.

Du bör jämföra den ränta som du erbjuds till de priser som du har fått från andra inteckning mäklare eller företag.

Genom att lära sig hur man kan förebygga själv behöva betala märket upp, kan du spara mycket pengar.