tips för den mördande bolånemarknaden

Inteckning industrin är platsen att vara på om du inte kan få nog av onda konkurrens. Numera inteckning mäklare och fastighetsmäklare är alltid hoppas på att öka sin verksamhet och öka sin egen vinst. En genväg som de använder för att uppnå detta mål är att köpa inteckning leder. Inteckning leder är en tjänst du köper från ett välrenommerat företag som har gjort bakgrunden arbetet för dig. Du betalar dem en avgift och de ger dig med leder som tar dig närmare en sluten inteckning affär. Detta innebär att kommissionen för agenten och provision för inteckning mäklare. Samtidigt, som en inteckning kund, måste du fokusera på att få en massa lån eller inteckning citat för att få det bästa erbjudandet på marknaden. investera lite pengar att köpa leads kan gå långt för att göra ditt fastighetsbranschen växa. Innan du börjar köpa några leder, här är några tips du behöver veta för att se till att dina pengar används klokt.

1) Shop runt. Det finns lika många ledande mäklare där ute som det finns inteckning företag. Och de uppskattar att du kan vara en stor kund.

2) Leta efter ett företag som ingen har startkostnader och inga långsiktiga förpliktelser. Du vill göra ditt köp och göras med det.

3) Förstå att ledarna kommer att säljas i block, vanligtvis du kommer att köpa någonstans 25-1000 leder beroende på hur stort ditt företag är.

4) Olika typer av leder är tillgängliga och de kan vara förvirrande för en första gången köpare. Det kan finnas en möjlighet att du delar dina leder med en annan mäklare beroende på vilken typ av leder du köper. De 4 främsta bly typer är:

* Exklusiva Leads: Dessa är leder som bara säljs en gång, och säljs till dig.
* Delad Exklusiva Leads: Dessa är leder som vanligen säljs endast ca två gånger. Blyet delas med en annan mäklare, men bara av en annan person. Även shopping för leder, fråga om hur ofta delade exklusiva leder säljs.
* Delad Leads: Det är ledningar som delas av så många som 4 eller 5 andra mäklare, beroende på var du får dem från.
* Live Leads: Dessa är leder som du kan komma i kontakt med så fort du köper dem. Du kan kommunicera med din ledning nästan direkt efter din betalning har behandlats.

5) Din kostnad per lead kommer att bestämmas av bly typ du köper. Den mer exklusiva din bly, är det högre priset kommer att bli. Leads kan vara allt från $ 30 – $ 50 varje, så ha detta i åtanke när man fastställer vilken typ av paket du vill ha, och hur exklusiv ledningen du önskar.

6) Du kommer att vilja dina leder till att tele-verifieras innan de kommer till dig. Det innebär att du inte gör kalla samtal, har de leder du kommer att få verifierats av telefon att deras information är korrekt, och de har uttryckt intresse för lån tjänster.

7) Se till att det företag som du köper dina leder från kommer att ersätta leder om de inte är “bra leder”. Se till att du reda på tillräckligt om sin politik när det gäller att leda ersättare.