tips för den bästa inteckning

Kunskap definieras ofta som att lära av sina misstag. När det gäller att få finansiering för ett lån, kan du använda följande utan att göra misstag själv.

Ett. Tiden för att hantera din kredit rapport är när du börjar funderar på att köpa ett hem. Vänta inte tills processen pågår. Om du behöver rätta till något på din rapport, kan det ta ett par månader.

2. I gamla dagar, det tog veckor att få godkänt för en inteckning. Många långivare använder nu ett program för att avgöra om de kommer att ge dig ett lån. Om din kredit är i god form, kan det ta så lite som tre dagar för godkännande.

Tre. Vissa justerbar ränta inteckningar binda sina räntor till COFI index. COFI står för 11th District upplåningskostnad Index. Det är en monetär korrelation av penningtransaktioner för banker i Kalifornien, Arizona och Nevada.

4. För att se till att priserna inte förändras efter en långivare godkänner ditt lån, kan du låsa in lånet genom att betala en avgift. Detta låser inte in dig i lånet, endast långivaren. Om du sedan hitta en bättre affär med en annan långivare, ta den!

Fem. Intresse bara lån är mycket populär i dessa dagar eftersom det låter dig komma in i ett hem med minsta månatliga betalningar. Var dock medveten om att dessa lån ofta automatiskt konverterar till en ARM någon gång.

6. En av de stora farhågorna för att ansöka om ett lån var stämningen i viss garant som granskat din ansökan. Det är mindre av ett problem nu. Många långivare använder numera automatiserad inteckning emissionsgarantier.

7. När du ansöker om en inteckning, är din kredit värdering en viktig faktor. En FICO poäng av 740 eller högre anses stor kredit, 700-739 är bra, är 680-699 okej och något nedanför är dåligt.

8. Skattelagstiftningen i USA är inte särskilt meningsfullt, men det är till hjälp med refinansiering. Om du refinansiera ditt hem, behöver du inte betala någon kapitalvinstskatt. Detta gäller även om du refinansiera mer än hem är värt.

9. När du ansöker om en inteckning, kommer du att bli förvånad över hur många avgifter långivare slår dig med. För att kontrollera din kredit, kommer du ofta att debiteras en avgift kreditupplysning. Det bör inte vara mer än 50 $.

10. För att få en noggrann redogörelse för dina stänga kostnader, se till att be om en HUD-1 formen. Det måste anges samtliga avslutande kostnader.

Ansöker om en inteckning kan vara lite skrämmande. Du finansiell själ är avskalat. Som sagt, inte får stressad. Miljontals låntagare är godkända och du förmodligen är mer kvalificerade än många av dem.