tips för bostadsköpare och byggare för att få bolån

För många bostadsköpare och byggare, kan få ett hem kanske verka som en skrämmande upplevelse. Förutom att vara dyra, kanske du stöter på stora ord som fastighetsmäklare, agenter, poäng kredit, bostadslån, pre-kvalificering brev, köparen avtal lojalitet, försäljningsavtal och så mycket mer.
Du måste har hört människor omkring dig som står inför svårigheter att godkännande för ett hypotekslån. Låneansökningar avslås vänster och höger, och även de med god kredit inte tycks kunna hitta en väg igenom. Jag kom över en 25 år gammal, med enorma 30% deposition kontant i handen, fortfarande gråta för att inte få en inteckning! Saker kan verka deprimerande, men i verkligheten är det inte så illa som det skildras. När rätt vägledda, kan du vara närmare att köpa hem dina drömmar än du kan tänka dig.
Med dessa tre tips du kan kvalificera sig för ett hypotekslån utan rädsla för att bli avvisad:

gör den inledande forskning
Shoppa för ett hem hypotekslån kommer att ge dig möjlighet att välja från de bästa ekonomiska affären du har blivit erbjuden. Skaffa ett hypotekslån är precis som att få någon annan fin form på marknaden, där priserna kan vara förhandlingsbart.
Du kan få bostadslån från flera långivare, banker och andra bolåneinstitut erbjuder. Varje långivare kan erbjuda dig ett annat pris och villkor, är det lätt att välja när du har inspekterat många långivare, men hur vet du att du har gjort rätt val? Denna förvirring är lätt att lösa om man hyr inteckning mäklare för att hantera dina lån och hjälpa till att hitta dig den bästa långivaren. Eftersom dessa är yrkesverksamma i branschen och har flera inteckning lösningar i hand. Dessutom innebär mäklare tillgång till flera långivare ett brett utbud av lån produkter och termer som du kan välja!

Din betalningsförmåga räknas
Innan vi går vidare, vet vad och vad du har råd. Gör din ekonomiska gräns och överstiger inte det. Få all information om de kostnader som är involverade i processen. Kontrollera om avbetalningar, aktuella bolåneräntor, lån typ och sikt, transaktionskostnader, PMI, kostnader stängning, och alla andra kostnader hänförliga till mäklare och långivare.
För att rädda dig från eventuella chockerande kostnader och senare överraskningar, det är bättre att få en översyn av all din kreditinformation och sedan planera och kartlägga hela förfarandet enligt din budget.
Kom ihåg de tre regler: Shoppa, utvärdera, förhandla
Memorera de tre gyllene principer för att shoppa, utvärdera och förhandla innan ett köpbeslut. När du köper ett hus, glöm inte att hålla alla dina val öppna när det gäller optioner hem tillgänglighet, jämförelser och förhandlingar för den mest önskvärda priset. Du vill inte hamna betala mer än det totala värdet av huset, så fatta ett välgrundat beslut och det tar dig långt framåt.
Hoppas dessa enkla men effektiva tips hjälper dig att få rätt bolån. Allt du behöver är att spara en hel del, titta runt efter rätt hem, planerar att hålla det i 10 år, betalar så mycket som du har råd, och göra hela processen så tidigt som möjligt.