tips för att spara din inteckning

Om du vill överväga refinansiering av ditt hem av någon anledning, så ska du tänka på de tips som nämns nedan, som kan hjälpa dig att fatta rätt beslut angående din inteckning och rädda dig från onödiga bekymmer. Dessa tips kan vara till stor hjälp eftersom mer information du har, desto bättre är det för dig som du vill veta vad du får in exakt.

Alla refinansiering planer omfattar en viss mängd av avgifter som måste betalas, är den fråga som uppstår här huruvida det är värt att betala det eller inte, och detta är något du måste bestämma på egen hand. När du lär känna avgiften för programmet, beräkna antalet månader som kommer att krävas för att helt betala avgiften, om det kräver mindre än tjugo månader att rensa avgift, så ska du säkert tänka på att gå vidare med refinansiering eftersom det skulle göra det möjligt för vissa besparingar på ditt konto också.

Samla information om låsta i skyddet, om någon, är nödvändigt eftersom den vanliga tidsåtgången är generellt av fyrtiofem dagar, men det har också förekommit fall av sextio dagar. Du kan också behöva be om lock-in avgifter som kan märkas på det totala beloppet.

En annan sak som du bör vara helt medveten om är att du kan avvisa avtalet av den föreslagna refinansiera system inom tre dagar efter mottagandet, förutsatt att din mäklare har informerats av dig genom hjälp av skriftligt meddelande. Om redan några arvodesbetalningar har gjorts av dig, då mäklaren är tvungen att återbetala den till dig inom tjugo dagar. Å andra sidan, om du har accepterat avtalet och mäklaren inte debitera dig med några avgifter, inte anta att han inte kommer att ta ut någon, avgifterna kan senare laddas tillsammans med de avslutande avgifterna. Om är lämplig för dig försöker betala de sista avgifterna så snart som möjligt, på detta sätt kommer du att kunna sänka de månatliga utbetalningarna och kunna spara mer på lånet.

Det normala förfarandet för godkännande av nästan alla planer inteckning refinansiering kräver att låntagaren att ha minst 10 procent eget kapital i deras hus. Du kan ansöka om refinansiering även om du inte har 10% eget kapital eftersom det finns många grupper som medger lägre eget kapital också, men till priset av högre försäkring på hypotekslån.

Allting har några pris, så försök att inte bli frestad av erbjudanden med noll eller mycket låg ansökningskostnaderna eller låga månatliga avgifter, alltid se till att du har den kompletta bilden innan samtycka till avtalet.

Det kan även vara möjligt att inom ramen för sådana system som du kan bli ombedd att betala stora belopp efter några år, det kommer bara att lägga mer ekonomisk press på dig, därför alltid kontrollera avtalet noggrant för dolda avgifter eller dolda kostnader.