tips för att sänka din inteckning betalning

Om du är intresserad av att betala mindre pengar för din inteckning, försöker du antagligen att sänka din inteckning betalning. Det finns några olika sätt du kan sänka din månatliga inteckning betalning. Du kan ändra löptiden för din inteckning. Eftersom saldot på ditt lån sprids ut över en längre tid, är din betalning lägre.

Om du har en trettio år inteckning och en av dina finansiella mål är långsiktigt sparande, kanske du vill överväga att förkorta din tid till tjugo eller ens femton år. Din betalning kommer att vara högre, men du kommer att betala mycket mindre i ränta under lånets löptid, vilket sparar tusentals dollar på lång sikt. Dessutom kan du sänka din betalning genom refinansiering ett intresse som bara lån.

Med ett intresse som bara lån, är det lägsta belopp du är skyldig att betala den ränta under en viss tid, men du kan betala så mycket huvudman som du gillar. En användare är alltför refinansiera kalkylator som gör att du kan se hur du kan sänka din månatliga inteckning betalning. Tänk på att det är viktigt att fundera på vad bolåneräntor gör. Sedan mitten av 2004 har Federal Reserve höjt räntan flera gånger och väntas fortsätta att höja priserna inom en snar framtid.

Detta innebär att om du har en justerbar sats inteckning, kan det ställa till en ränta som är högre än en fast ränta inteckning. Du bör överväga refinansiering till en fast ränta lån. Dessutom måste du överväga hur länge du planerar att vara i ditt hem. Många människor flyttar inom nio år så det kanske inte vettigt att betala en högre ränta för en 30-årig fast ränta inteckning när du inte kommer att vara hemma så länge. Det kan kosta dig pengar.

Betrakta refinansiering till en ARM stället. Du kommer att få en lägre ränta samt sänka din månatliga inteckning. Du måste också tänka på det faktum att om du bara kommer att vara i ditt hem för ett par år, kan det vara meningsfullt att inte refinansiera ur armen. Det egna kapitalet du har i ditt hem kan agera som ett sparkonto som du kan komma åt genom ett hem kapital lån eller en utbetalning i refinansiera.

Detta görs vanligen när du vill finansiera en viktig hem förbättring, betala för college eller betala hög ränta kreditkort skuld. Oavsett din anledning, kan detta vara rätt alternativ för dig.

Den ränta du betalar på ett kreditkort är inte avdragsgill och du betalar en högre ränta än vad du gör på din inteckning. Följaktligen är kreditkort skuld ofta kallas osäkra fordringar medan din inteckning anses vara god skuld. Använda ditt hem kapital för att betala av din hög ränta kreditkort skuld kan spara pengar i det långa loppet.

Använda ditt hem kapital, snarare än ditt kreditkort, för att finansiera dyra inköp kan också vara ett smart drag.

Besluta om när att refinansiera din inteckning kommer att bero på omständigheterna i din situation: hur länge du ska vara i hemmet, vad dina finansiella mål, oavsett om räntorna sjunker, och så vidare.