tips för att få lägsta bolåneräntor

Att hitta de lägsta bolåneräntor kan vara lättare än du tror, ??men här är några råd som hjälper dig att hitta de lägsta bolåneräntor möjligt för dig.

Först, leta efter de lägsta bolåneräntor genom att använda Internet. Om du söker efter inteckning företag eller inteckning mäklare så kommer du hitta massor av människor som konkurrerar om din verksamhet. Få offerter från dem. Med hjälp av en mäklare är ibland det bästa att göra, eftersom en mäklare kommer att få inteckning citat för din räkning och sedan de skickar dig de lägsta bolåneräntor citat att välja mellan. Det sparar tid snarare än att närma inteckning företag rakt av.

När du har ett antal citat då måste du jämföra offerter. Inte bara ta de lägsta bolåneräntor du erbjuds. Ibland klassar av ett visst lån kan vara lägre men den totala kostnaden för lånet kan vara högre på grund av avgifter så jämför den faktiska kostnaden för lånen.

Det kan också vara goda råd för att få den bästa kredit värdering möjligt innan du ansöker om ett lån med de lägsta bolåneräntor. En bra kredit värdering kan betyda en bättre ränta erbjudande eller ännu mindre deposition behövs för ett lån. De flesta bra kredit rapportering företag erbjuder kredit övervakning och kredit reparation. Det kan betyda en månad eller två innan du ansöker om lånet men väntetiden kan spara dig tusentals.

När du erbjuds ett lån, glöm inte att försöka förhandla fram det bästa erbjudandet. När allt är kredit företagen tävlar allt för ditt företag så att säga till dem. En annan av en halv procent kan betyda tusen i den slutliga kostnaden för lånet.

Här är några fallgropar att undvika när du registrerar ett lån:
• Även om du får de lägsta bolåneräntor möjligt, se till att du har råd med de återbetalningar
• Ta oförutsedda händelser i beaktande och inte budgeten varenda cent om inteckning återbetalning
• Skriv inte något lån som du inte har personligen läst
• Håll dig borta från skiljeklausuler
• Om affären låter för bra för att vara sant så är det förmodligen.
• Låt dig inte skrämmas till att ta det första lånet – ta din tid – detta är en av de största ekonomiska åtaganden du kommer att göra i ditt liv och det viktigaste
• För att hitta de lägsta bolåneräntor söka efter en mäklare i ditt område eller använd formuläret för att ansöka om ett lån med de lägsta bolåneräntor.