tips för att få låga priser för inteckning refinansiering

Efter kvalet flera olika långivare, tillåta endast de företag som kan ge dig de bästa inteckning refinansiera priser för att dra din kredit.

När du refinansiera din inteckning, måste du tänka på att du kommer att få betala avsluta kostnader och andra avgifter som punkter. Shop runt för att hitta de bästa inteckning refinansiera priser oavsett om du letar för att undvika avslutande kostnader eller inte. Shopping är runt tills det mest effektiva sättet att få den bästa inteckning refinansiera priser.
Vilken inteckning refinansieringsräntor du är berättigad till beror främst på din kreditvärdighet. Om du har bra kredit, kommer du förmodligen hitta flera långivare tävlar om att erbjuda dig en låg refinansiera inteckning ränta. Eftersom de flesta experter rekommenderar att du bara refinansiera när refinansiera bolåneräntan är två procentenheter lägre än vad du betalar för närvarande, kommer att ha bra kredit fungera till din fördel.

Men om du har mindre än utmärkta kredit måste du först undersöka huruvida refinansiering är i ditt bästa intresse. Med dålig kredit du kommer definitivt att betala högre inteckning refinansiera priser. Med mycket dålig kredit, kan du finna det svårt att refinansiering alls.

Kontrollera att din befintliga inteckning inte har några pre-pay påföljder. Många husägare väljer en inteckning som inkluderar pre-betalning eller tidiga lön påföljdsklausuler. Medan kostnaden för denna påföljd kan variera, uppgår det i allmänhet till omkring sex månader av ditt bolån intresse. Om du vill göra en inteckning refinansiering som har dessa typer av sanktioner, se till att du har tillräckligt med medel för att täcka dem.

Var uppmärksam på räntor och kostnader stängning. En långivare skulle kunna ge dig en lägre månadsbetalning genom inteckning refinansiering med sitt företag, men det betyder inte automatiskt gör dem det bästa valet. Om räntorna eller kostnader stängning är för höga, undvik långivaren i fråga. Dessa två variabler är ofta den avgörande faktorn när det gäller att göra ett slutgiltigt beslut om att välja en långivare för inteckning refinansiering.

Det är också bra att ställa frågor om pre-pay sanktioner eller andra typer av påföljder som kan vara förknippade med
inteckning refinansiering. Ofta kommer långivarna att undvika denna typ av information om de känner att det kommer att vara en deal-breaker som kommer att hindra dig refinansiering med sitt företag.

En sak att tänka på är att det finns många bolåneinstitut där ute, inklusive banker och allehanda företag bolån och föreningar. Därför bör du spendera lite tid att noggrant välja att du kommer att göra affärer med, särskilt eftersom du är benägna att möta det goda det dåliga och det fula när shoppa runt. Vissa långivare kommer att gå så långt som att avstå från alla typer av avgifter och avslutande kostnader för att locka potentiella kunder.
Inteckning refinansiering, dock är vanligtvis högre och många husägare inte inser detta förrän det är för sent. Återigen, tålamod och att lyssna på dem som redan har varit där du är nu blir dina bästa vänner.

Den sista punkten att överväga samtidigt som arbetar med inteckning refinansiera priser är att de kan variera ganska mycket i en fluktuerande ekonomi. Med detta sagt, och även när räntorna inte kan vara på hela tiden bottenrekord, att kunna refinansiering din inteckning kan visa sig vara mycket fördelaktigt för dig. Sänka din månatliga betalningar kan frigöra en viktig summa pengar i många år framöver.

Inteckning refinansiering kan bli en av dina smartgest finansiella rörelser.