tillverkade hem vs konventionella bostäder en undersökning

Tillverkas och husbil branschfolk känner att depressionen kanske inte har drabbats så väsentligt om fler köpare hade köpt sina hem, i stället för att investera i dyra byggt site hem och bostadsrätter. Långivare skapade många program som syftar det alltför lätt för första gången köpare att köpa dessa fast egendom “stick-byggda” hus, ofta två gånger kostnaden för liknande tillverkade hem. Detta jämfört med att köpa avdrift ledde också till kraftiga prishöjningar sett i många fastighetsmarknaderna över hela nationen.

En väsentlig del av marknadsandelen för husbilar förlorades början år 2001, då finansieringen för stick-byggda bostäder blev alltför tillgängligt. Med ett överskott på lätta pengar, många första gången köpare (som skulle ha varit perfekt positionerat för att köpa en helt ny tillverkade hem inom deras verkliga budget) ges möjligheten att ha något som var för bra för att vara sant. Många köpare gick vidare och köpte dessa platsbyggda hus för två gånger den utlåningsränta ansvar än vad de verkligen borde ha.

Hade samma köpare köpt en prisvärd mobil eller husbil, skulle de ha kunnat gryning samla stadig kapital i sina hem samtidigt göra rimliga betalningar och sänka huvudsakliga balans på deras Mobile Home Mortgage. Istället gick 3 miljoner husägare i avskärmning bara under 2008, vilket resulterade i 850.000 hem repossessions av de finansiella institutioner som finansieras dessa okloka inköp.

Yrkesverksamma inom husbil industrin upplevt effekterna av vårdslös hypotekslån och den nuvarande bostadsbristen långt innan den nuvarande depressionen började. Den tillverkade hem industrin toppad drogad 1998, då en husbil såldes för varje tre traditionella stick-byggda bostäder som säljs. Redan innan den senaste depressionen hade börjat, hade den siffran sjunkit till en fabrikstillverkad hem för tio sålda stick-byggda bostäder.

Medan de tillverkade hem industrin är verkligen kämpar, var humöret på förra månadens årliga Tillverkade Home Industry Convention optimistisk. Säljare, återförsäljare och tillverkare nu ändpunkterna blir att stift en ny typ av kund. Dessa nya köpare är intresserade av att hushålla med och erkänner att dagens fabriksbyggda hem faktiskt har samma funktioner som de traditionella stick-byggda motsvarigheter.

Aktuella trender som styrker detta skifte beteckna att många förnuftiga familjer nu säljer sina traditionella stick-byggda hem och använda sin vinst för att köpa fabriken bostäder. Detta segment av köpare marknaden växer. Fler köpare är nedskärningar till prisvärda bostäder drogade av realistisk nödvändighet, och planera för pensionen. I en tid där övergivna avgifter och IRA pengar försvinner, är pensionär segmentet inför en livsstil med en begränsad budget. Många äldre är även tillgång till deras hem eget kapital genom refinansiering sina tillverkade hem.

Trots lågkonjunkturen, mitt i en sjuk fastighetsmarknaden och nya begränsningar i att få hem finansiering, är drömmen om en egen bostad fortfarande lever och frodas. Den tillverkade hem industrin fortsätter att ta stora kliv framåt i dessa oroande tider. Rik med de mest state-of-the-art boende, är dagens mobila bostäder byggs med en kvalitet som aldrig tidigare skådats i branschen, med det pris fördelar och överkomliga priser som alla bostadsköpare kan räkna med.

husbil finansiering
San Diego mobil bostadslån
mobilt hem refinansiera