tänker på en kapitalförsäkring inteckning

Kapitalförsäkring inteckning är en typ av inteckning där du behöver inte betala kapitalbeloppet du har lånat från långivaren, under lånets löptid, skulle du betala bara räntan och samt premien för kapitalförsäkring du har tagit. Den kapitalförsäkring blir tillräckligt stor i slutet av inteckning på normalt sett 25 år för återbetalning av hypotekslån. Inom detta paket du också skulle betala livförsäkring som kommer att betala tillbaka lånet Incase om du dör så det finns ingen garanti för din kapitalförsäkring för att betala av dina lån.

Den kapitalförsäkring har två delar i det, ett liv täcka en del och en investering del, i livet täcka del skulle det betala dina lån skuld Incase om du dör under politik, och i investeringsdelen det kommer att betala tillbaka dina lån när politiken blir slutade upp om du bor tills politiken hamnar. Men denna del inte garanteras eftersom folk hittar kapitalförsäkring är inte i spåret och inte räcker för att betala inteckning i slutet av politiken eller amorteringar, och detta leder till tänka på andra laternatives att göra upp beloppet, beroende till dessa kapitalförsäkringar bolån är inte så populär som de andra inteckningar.

Med kapitalförsäkring inteckning du betalar bara ränta och huvudmannen kommer att förbli densamma, om kapitalförsäkring skulle prestera bra det kommer att betala av inteckning i slutet, incase om kapitalförsäkring inte presterar bra det kommer att lämna dig med den enorma skuldbelopp att lösa.

Du kan få ett brev från kapitalförsäkringar företag som skulle säga att du politik är inte i spåret och så finns det inte tillräckligt fond för återbetalning av lånet i slutet av politiken, genom att se detta brev bör du inte vänta med ytterligare handling, ska du inte bli orolig och göra några förhastade beslut, först bör du kontrollera fakta, inte kontanter i er politik, inte ignorera det samtidigt som det skulle gå sämst om du inte agerar omedelbart, bör du tänka på andra alternativ för att kompensera bristen genom att byta mängden underskott för återbetalning av lån eller be långivaren att omvandla begåvningen lån till annan typ av lån där du kan amortera med ränta, eller starta ett ytterligare besparingar att göra det upp bristen, eller du kan planera att förlänga kapitalförsäkring inteckning eller du kan välja att fylla på i kapitalförsäkringar planen.

Ovanpå allt du tar upp råd av din finansiella rådgivare eller diskutera status med din långivare