tänker inteckning refinansiera alternativ hur man kan avgöra och hitta det bästa erbjudandet

bör du överväga en inteckning refinansiera?

· En inteckning refinansiera innebär att man tar ut ett annat lån för att betala av din nuvarande inteckning (och ibland andra räkningar, såsom kreditkort skuld).
· Eftersom refinansiering kostar pengar up front i avslutande kostnader och avgifter, bör du ha en väldigt bra anledning att refinansiera din inteckning.
· Din första steget i refinansieringen är att se att du verkligen sparar pengar genom att göra detta.
· Titta på alla de kostnader som är förknippade med din refinansiera och jämföra dem till antingen pengar du räknar spara eller sänkt total månatlig kostnad för din budget och besluta om det är värt att sträva efter.

Om ditt svar är ja:

· Börja inte med att prata med en lån officer utan snarare genom att få ditt eget hus. Om du har öppna kredit konton du kan stänga, stänga dem.
· Betala av eventuella kundförluster du kan, och göra allt för att säkerställa din kredit rapport ser bra ut.
· Eftersom en inteckning refinansiera kommer att spara pengar genom rakning bråkdelar av poäng från din aktuella låneräntan är allt du kan göra för att hjälpa dig att få en mer gynnsam rating kommer att hjälpa dig, ofta betydligt.
· När du arbetar för att rensa upp din kredit, organisera dina papper, ekonomi och budget. En refinansiera lån är bara ett annat lån, i huvudsak, och banken kommer att vilja exakt samma saker som de frågat dig för när du tog ut din nuvarande lån.

Tips:

· Kostnad-jämföra flera olika lån företag, och beräkna kostnaden för din refinansiera lån noga så att du jämför dem rättvist.
· Din kostnad är inte bara mängden av inteckning plus ränta, utan också bör beakta betalda poäng, avsluta kostnader, privata försäkringar för hypotekslån (PMI) kostnader och förlorade skatt besparingar.
· Om du har lite pengar, kan du släppa kostnaden för de flesta nya bolån betydligt genom att betala vissa punkter och se till att du behåller minst 20% eget kapital i ditt hem, det är den punkt där du inte längre behöver betala för PMI .

ett varningens ord:

· Vissa långivare du tittar på kan erbjuda en inga punkter eller kostnader stängning refinansiera. Granska dessa erbjudanden noga. Om deras refinansiera är betydligt lägre än sina konkurrenter, leta efter dolda kostnader och högre räntor, där de kommer att behöva göra upp en del av den förlorade vinsten.
· I vissa fall, mindre problem senare med en försenad betalning eller två kommer omedelbart öka din ränta, i andra fall är avgifterna undangömt i det finstilta. Några av dessa företag är inte stabil eller är helt enkelt bluffar, så kolla upp dem på nätet också.

gör inte en inteckning refinansiera om:

· Du kommer inte att vara i ditt hus tillräckligt länge för att bryta även efter upp-front kostnader är uppfyllda.
· Du tittar på det som en snabblösning för kortsiktiga ekonomiska problem, särskilt om du inte heller inser en besparing på din ränta eller tar ut en fast ränta lån för att bli av med en arm som växer dyrare.

Slutliga överväganden:

· Om ditt problem är ett kassaflöde problem – du inte får tillräckligt för att betala för vad som händer ute – det kan vara bättre att handla för ett billigare hus än att refinansiera den du befinner dig i.
· Ytterst se till att du vet vad du får in när du refinansiera. Ett förhastat beslut kan kosta dig mycket mer pengar – eller ens ditt hem.