Tampa, Florida utmätningar är på en all time high, men det finns några saker du kan göra för att undvika att jag

Tampa, Florida utmätningar är på en all time high, men det finns några saker du kan göra för att undvika det. Den avskärmning processen kan vara skrämmande och skrämmande plats att finna dig i. Undvika utestängning är en komplicerad process som kräver skicklighet kunskap och ibland lite kreativitet. Några kreativa sätt att undvika utestängning är kreativ finansiering för att sälja din bostad hyra i ditt hem hemma eller uppmana den expertis som den lokala fastighets investerare.

Kreativ finansiering som används för att sälja ett hem inkluderar sådana saker som hyra till egna, Lease Alternativ och auktioner. Hyra till egen finansiering är mycket populära bland köpare med sisådär kreditbetyg och låga investeringskostnader. Ofta har köparen mellan två och $ 5000 som en delbetalning. Fördelen med att använda hyran att äga som en försäljning taktik är att din inteckning kommer att omfattas av en hyresgäst som i allmänhet har tillräckligt med pengar för dig att fånga upp 1 till 2 avbetalning som du kan vara bakom på plus lämnar dig med tillräckligt vänster över att hitta en annan plats för din egen. Hyra till egna hyresgäster har också en ägarandel mentalitet när det gäller fastigheten och därför tar hand ägande typ av egendom, t.ex. stolthet i gräsmattan och utseende på själva huset. I händelse av att de inte köper huset inom en angiven tidsram, vanligtvis två år, återgår tillgången tillbaka till dig. Denna typ av försäljning struktur gör också att du kan använda ett kort vräkning process i motsats till en långdragen avskärmning processen, bör din hyresgäst / köpare standard på betalningarna.

Om du står inför en avskärmning och det är fortfarande tidigt, som du är bara en till tre månader bakom, hyra ut din bostad på en hyra till egna underlag kan vara din räddning. Det här är ett alternativ som bör övervägas så tidigt som möjligt så att du mest tid att hitta den perfekta hyresgästen / köpare som kommer att ha tillräckligt med pengar för att göra upp dina retroaktiva utbetalningar och ändå lämnar dig med något kvar för dig att gå vidare med . Inte fastna upp “förlamning av analys” och tror att det till döds. Gör din forskning och få den inteckning betalats in i tid.