ta ut hem refinansiera

Den kontanta ut hem refinansiera lån är något som blir mer och mer vanligt hela tiden. Idag är många av oss ser värdet i våra hem och vi är villiga att kapitalisera på det, ta det egna kapitalet direkt till banken. I själva verket är detta vad en kontant ut refinansiera låter oss göra. När du går om denna process du refinansiering ditt lån, så att du betalar av ett lån med en annan. Den enda skillnaden är att du tar ut ett nytt lån för mer än vad som betalas på det aktuella lånet och du sänka skillnaden.

kontanter ut hem refinansiera lån förklaras

Det sätt som detta fungerar är om du refinansiera din nuvarande lån som du är skyldig $ 100.000 på men du refinansiera mer än som är skyldig, till exempel, $ 120.000 skulle du gå bort från affären med 20.000 dollar för att sätta in på banken eller betala räkningar eller vad du vill göra med det. Du behöver inte bara få $ 20.000 för gratis, utan du har en inteckning för $ 120.000 igen trots att du ursprungligen hade bara $ 100,000 kvar på det ursprungliga lånet.

Många människor förväxlar kontantuttag hem refinansiera lån med ett hem kapital lån men det finns några viktiga skillnader. Först är det hem kapital lån faktiskt ett separat lån från din inteckning men kontantuttag refinansiera är en i samma med ditt bolån. Eftersom kontantuttag hem refinansiera lån är en del av inteckning räntorna är oftast mycket lägre än vad du skulle få med ett hem kapital lån. Dessutom betalar du avsluta kostnader när du refinansiera din inteckning men du inte med ett hem kapital lån, och dessa avslutande kostnader kan kosta tusentals dollar beroende på värdet av ditt hem och det specifika lånet och långivare som du arbetar med.

Du kanske undrar varför folk skulle gå för ett kontantuttag hem refinansiera lån och det finns många skäl. För många människor, det finns räkningar eller förbättringar hem som de skulle vilja ta på att de inte kan ta på med de medel som finns i deras bankkonto, och detta är en av de mest prisvärda sätt att få pengar. Samtidigt, kan låntagaren kunna säkra en lägre ränta på lånet, så länge de är skyldiga mer på hemmet än de gjorde tidigare, åtminstone deras räntan är lägre.

När du har en utbetalning hem refinansiera lån du kan ta pengarna och göra med det som du vill. Många människor betala räkningar, betala för skolan, reparera sina hem, uppdatera sina hem, eller ens köpa en ny bil. Det finns inte en gräns för vad du kan göra med lånet och många människor gillar detta faktum. Det finns många fördelar med denna typ av lån och du bör överväga dem, men se till att du väger dem med de risker eller fallgropar också. Många människor antar att de får de pengar som de behöver för gratis, men så är inte fallet. Du flyttar bakåt i att betala av dina lån eftersom du kommer fortfarande skyldig pengar som du lånar och göra med som du vill. Bara hålla detta i åtanke eftersom om du inte absolut behöver pengarna kan det finnas bättre sätt att göra det!