ta reda på hur man får en inteckning efter konkurs

Det blir alltför vanligt för individer, par och stora familjer att förklara konkurs i dessa dagar. Bara tänka på hur många människor som är kvar arbetslösa samtidigt använder sin kredit utsläppsrätter från kreditkortsföretag och andra är faktiskt ganska skrämmande. Men om konkurs kan vara lite skrämmande, även med de många former som behövs för att fyllas ut. Dessutom är konkurs i sig en dyr väg att gå. Du måste betala för rättegångskostnader, avgifter advokat, och liknande. Men de som har ansökt om konkurs inte skulle vara orolig att inte kunna få en inteckning eller andra kreditvillkor efter konkurs.

Det finns många omständigheter som kretsar kring konkurs som många fordringsägare och långivare inteckning inte tänka. Först, kan den person som har försatts i konkurs har haft lite val i frågan. Situationen kunde ha uppstått från sin makes orolig kredit historia eller användning. Dessutom kan konkurser stanna på din kredit rapport för 7 år eller längre, så förbereds när du talar till kredit långivare bör vara din första prioritet. Men ändå, händer konkurser och det finns några saker som du kan göra efter konkursen att göra dig mer tilltalande för bolåneinstitut.

Det allra första du måste göra när man försöker hitta en inteckning efter konkurs är att vara uppriktig och ärlig om situationen när du talar till låneinstitut. Inteckning företag kommer att ta reda på om du har haft en konkurs eller inte ändå, så vara ärlig är den bästa politiken!

Inteckning företag kommer ofta förbiser konkurs om du har börjat att rensa upp din kredit rapport. Det finns flera sätt att göra detta och den första handlar om att få en säker kreditkort. Säker kreditkort är bra för människor med dålig kredit eftersom de tillåter den enskilde att bygga upp sin kredit med hjälp av sina egna pengar källa. Ett annat sätt att få en bättre chans att få en inteckning efter konkurs är att betala dina räkningar i tid. De räkningar som du betalar på en daglig basis, inklusive din telefonräkning, går allt på din kredit rapport. Om du börjar att betala dem i tid efter din konkurs, sedan bolåneinstitut kommer att börja ta dig på större allvar.

Allt som allt är det dock inte svårt att få en inteckning efter konkurs. Tvärtom, är det väldigt lätt att börja städa upp din kredit rapport efter din konkurs eftersom det är som att börja på ny kula. Även om din konkurs har att stanna på din kredit rapport för så många år, kommer din dåliga krediter historia följer inte dig om du börjar att betala dina räkningar och resten av dina fordringsägare i tid varje månad.

Att kunna få en inteckning efter konkurs behöver inte vara svårt. I själva verket finns det många bolåneinstitut som faktiskt är specialiserade på att ge bolån till personer med skadade kredit rapport. Kommunicera med din inteckning långivare om situationen och göra en uppriktig ansträngning att förbättra din kredit rapport är nödvändig för att göra affärer med en inteckning långivare igen!