sumner billån – inte får det innan du vet detta

En inteckning långivare som är ansluten med en stor bank som Seattle Bank är din garanti för att du har att göra med en ansedd bolåneinstitutet i din ort. Vad du behöver veta om Sumner Home Mortgage är HÄR.

hur att kvalificera

Om du är i Arizona, Alaska, Kalifornien, Nevada, Oregon, Washington kan du få en inteckning lätt eftersom ere bolaget har tillstånd att låna pengar på dessa områden. Du kan också besöka den webbplats som ger dig tillgång till nedladdningsbara blanketter och din säkra uppgifter eller transaktioner hålls konfidentiell.

Innan du kan få tag på pengar så att säga, från traditionella långivare måste du bevisa att du har en god kreditvärdighet, kontrollerbar inkomstkälla, och kontrollerbar källa till handpenningen. Med Sumners, kan du komma undan med de flesta av dessa om du tillhör den egenföretagare grupp eller till dålig kreditvärdighet kluster.

Sumner erbjuder icke-traditionella lån så det gör sig av med dessa krav. Men det finns en prislapp som går med det – högre räntor. Men det spelar ingen roll om du har möjlighet att betala din månatliga räkningar för 30 till 40 år.

andra produkter från Sumner

Oavsett om du köper, säljer eller vill refinansiera ditt hem i något av de områden där företaget har licens att använda, kan du få det. Andra produkter som erbjuds är skuldkonsolidering, noll ner lån betalning, FHA eller VA och konventionella lån. I deras hemsida, försäkrar Sumner snabba och fria före kvalifikationer och mindre pappersarbete. Eller Bolaget mäklare hjälper dig att leta efter det bästa erbjudandet på marknaden.

Refinansiering med Sumner är också lättare. Din ränta kan också sänkas och företaget hitta sätt att hjälpa dig att betala ner inteckning balans snabbare.