subtiliteter bakom kommersiella inteckningar

En kommersiell inteckning liknar generellt bostäder typ av inteckning, tillåter en att deklarera en viss egendom som säkerhet i utbyte mot ett lån som kan användas för att antingen köpa eller refinansiera att viss egendom. Gång erhållits, kommersiella inteckningar kan också användas för att få kredit för olika affärsändamål. När en person får en kommersiell inteckning och använder den för att köpa egendom eller att upprätta en kredit i affärssyfte, får långivaren en tidigare förhandlat intresse för just den egendom tills lånet har fullt återbördas. Även andra typer av lån för personligt eller affärsmässigt syfte har en kortsiktig återbetalning klausul, kan kommersiella inteckningar skall återbetalas under perioder upp till 30 år. Men i fall den person som erhåller lånet inte respekterar de villkor som anges i avtalet (standard på lånet eller konfronteras med efterskott), då långivaren har rätt att kräva fullständig rätt att egendom som förklarades säkerheter i kontrakt.

När du begär en kommersiell inteckning för syftet i stället för att köpa fastighet, får långivaren besluta att refinansiera befintliga lån eller upprätta ett kapital, utlåning du motsvarigheten till skillnaden mellan den nuvarande ekonomiska värdet på fastigheten och summan att du är skyldig på hypotekslån. Innan du ansöker om en kommersiell inteckning, är det viktigt att veta att det finns faktiskt två huvudtyper av system bakom sådana inteckningar: fast ränta och rörlig ränta systemen. Den fasta räntan typ av kommersiella inteckning innebär en stabil ränta för antingen hela låneperioden. I fallet med rörlig ränta typ av kommersiella inteckning blir räntan rörlig efter en viss tid. När förhandla om villkoren för en viss kommersiell inteckning, bör du be om råd från din revisor för att ta reda på hur mycket och hur ofta räntan tenderar att förändras tills lånet är återbetald.

Båda dessa stora typer av kommersiella inteckningar erbjuda en rad fördelar för de sökande om de är lämpligt spekulerade. Till exempel är det fast ränta kommersiella inteckning ett klokt val i lokalerna hos ständigt stigande räntor på marknaden. Å andra sidan, rörlig ränta är det bästa alternativet när alla ekonomiska indikatorer pekar på en avskrivning av räntorna i allmänhet. Du bör noga undersöka alla dessa faktorer och analysera många andra detaljer innan du väljer en viss typ av kommersiella inteckning över en annan. Ännu viktigare, bör du spendera lite tid att hitta de mest pålitliga och bekväma långivare på marknaden, i syfte att se till att du bara får det bästa lånet erbjuder möjligt.

För att dra nytta av de bästa kommersiella inteckning erbjudanden och ett effektivt paket av närliggande tjänster, bör du anlita en framstående kommersiell inteckning mäklare. Det är lämpligt att anlita en London kommersiell inteckning mäklare, eftersom de är kända för kvaliteten på sina tjänster. En konkurrenskraftig London kommersiell inteckning mäklare hjälper dig hitta de bästa långivarna och identifiera de räntesatser som är mest lämplig för dig. Du kommer att förses med värdefulla råd om kommersiella inteckningar, kommersiell inteckning refinansiering, kommersiella förvaltningsfastigheter och andra liknande typer av inteckningar och lån.