subprimelån – låga avbetalningar och ingen pmi

Subprimelån erbjuda finansiering för de med dålig kredit för att finansiera köpet av ett hem. Dagens subprimelån erbjuder låg handpenning alternativ utan privata försäkringar för hypotekslån (PMI). Som ett resultat, fler människor finner det lättare att köpa ett hem.

sub-prime inteckning alternativ

Subprimelån kommer i så många smaker som konventionella lån. Precis som med en konventionell lån, låg ner betalningar eller noll ner kommer att öka din ränta. Men har du inga PMI premier att betala.

Ett annat alternativ är att köpa poäng för att sänka din ränta också, men detta är bara meningsfull om du planerar att hålla din inteckning i sju år eller mer. En bättre plan är att förbättra din kredit värdering, och sedan refinansiera i två till tre år för ett vanligt lån.

sub-prime långivare

Fler och fler finansiella företag erbjuder subprimelån. Även Freddie Mac och Fannie Mae har subprime-program. Så för att hitta de bästa priser och villkor, bör du begära offerter från både konventionella och dålig kredit långivare.

När du jämför långivare, titta på den effektiva räntan för en snabb kontroll. Den effektiva räntan innefattar både räntor, punkter och avgifter. Men, kommer du också att titta på termer, vilket gör att det finns inga avgifter för refinansiering eller förtida betalning.

För att snabbt samla in information, använda sig av internet. De flesta långivare som erbjuder offerter online. Du kan också begära offerter från en inteckning mäklare, som kommer att ge dig flera offerter på en gång. När du hittar en långivare med ett konkurrenskraftigt bud, kan du begära mer information eller ansöka online för snabbt godkännande.

sub-prime förmåner

Subprimelån ger dig chansen att köpa ett hem och samtidigt förbättra din kredit historia. Istället för att kasta bort dina pengar på hyran, är det du bygger upp kapital i ditt hem som du kan utnyttja senare. Du kan också dra ditt intresse från din skatt.

Regelbundna avbetalning kommer också att förbättra din kredit historia. Så inte bara kommer dina priser förbättras med andra typer av krediter, men du kan också refinansiera din inteckning i ett par år för lägre räntebetalningar.