subprimelån – hur stor av en handpenning behöver du

Subprimelån erbjuder mer flexibilitet med avbetalningarna än vanliga bostadslån. Du kan välja att sätta någonting eller över 20% ner. Och med en subprime mortgage, behöver du inte oroa dig för att betala privata försäkringar för hypotekslån.

noll-down bolån

Zero-down bolån tillåter människor med lite pengar för initiala kostnader för att köpa ett hem. Även med ett noll-down inteckning du kan förvänta dig att betala lånekostnader och punkter, som fortfarande kan lägga till upp till ett par tusen. Det finns dock finansieringsplaner som wrap lånekostnaderna till inteckning.

Den grundläggande noll-down inteckning består av ett lån eller två. Om din långivare beslutar att dela upp din inteckning, kan du behöva hitta en annan långivare att bära den andra inteckning.

Zero-down bolån kommit till en kostnad av högre räntor. De har också större månatliga betalningar eftersom inteckning är ett större belopp.

stora avbetalningar

En stor handpenning tillför kapital till din bostad snabbt. Du har också lägre månadskostnad genom att ha en mindre inteckning. I vissa fall kan en stor handpenning kvalificera dig för ett lån, trots en dålig kredit rekord.

Om du har pengar för en stor handpenning, kan du också titta på försäljningsställen up front. Du kan sänka din ränta, sparar du tusentals om du håller lånet under flera år. Du kan också avstå förskottsbetalning avgifter, vanligtvis genom att betala en punkt.

subprime långivare

Subprime långivare som erbjuder en mängd olika finansieringslösningar. Om du är osäker på hur mycket du vill låna, börja med att begära offerter från långivare till olika finansieringsalternativ. Detta gör att du kan jämföra siffror och leta efter en långivare som erbjuder de bästa priser och villkor.

Du kan använda internet för att samla in denna information snabbt. Du kan få offerter via webbplatser eller e-post. Men ge inte en långivare tillåtelse att lämna finansiering bud tills du är redo att tillämpa. Varje gång ett finansiellt företag kontrollerar din kredit historia, tar din kredit värdering en hit. Även om du inte följa upp med lån, påverkar det dig fortfarande. Lyckligtvis har de flesta långivare är beredda att ge offerter så att du kan göra det bästa ekonomiska beslut.